02 / 05 / 2024

Manisa hastane projeleri son durum

Manisa hastane projeleri son durum

Sağlık Bakanlığı’ndan gelen heyet, kamu-özel ortaklığıyla yapılan Manisa Şehir Hastanesi, Merkezefendi Devlet Hastanesi inşaatı, Ruh Sağlığı Hastanesi, planlama aşamasındaki Salihli Devlet Hastanesi ve Kula Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine inşa edilecek olan 400 yataklı hastane projesine öncelik verdi. Yakın zamanda inşası başlanacak olan hastane 2022 yılında hizmete girecek. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Türkiye genelindeki büyük projeleri arasında yer alan Manisa Akgedik projesinde kura heyecanı yaşanıyor. 

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa'da 5 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Manisa'da kentsel dönüşüm projeleri hızlanıyor. Manisa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. 

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Manisa hastane projeleri son durum Haberi

Manisa hastane projeleri son durum


Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdür yardımcıları Dr. M. Ertuğrul Eğin, Dr. Ömer Faruk Erbay ve Sağlık Hizmetleri Planlama Daire Başkanı Avşar Arslan, Manisa'nın devam eden hastane inşaatları ve mevcut hastanelerde incelemelerde bulundu. Sağlık Bakanlığı heyetine iştirak eden Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz, yapılan değerlendirmenin kamu-özel ortaklığıyla yapılan Manisa Şehir Hastanesi, Merkezefendi Devlet Hastanesi inşaatı, Ruh Sağlığı Hastanesi, planlama aşamasındaki Salihli Devlet Hastanesi ve Kula Devlet Hastanesi'ni kapsadığını belirtti. Manisa'nın bugün ve ilerleyen yıllardaki sağlık hizmetleri ihtiyacı için İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı ile koordinasyon halinde çalıştıklarını belirten Genel Sekreter Korkmaz, Manisa'nın sağlık yatırımlarının en kısa sürede tamamlanması için uğraş verdiklerini ve yapılan değerlendirmenin Manisa'daki sağlık hizmetlerine gelecek oluşturması açısından büyük önem taşıdığını aktardı.


Nüfusa göre...