06 / 05 / 2024

Manisa hizmet binası

Manisa hizmet binası

Manisa'ya yakışır bir hizmet binası yapmak olduğunu belirten Başkan Ergün, "Altında bin 500 araçlık otoparkı, bin tezgâhlı pazarı, toplantı salonlarıyla modern bir binayı hayata geçirme hedefindeyiz. Çok güzel bir proje I hazırlanıyor" dedi.

Manisa yeni hizmet binası inşaat çalışmalarında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası ’nın yanındaki alanda hizmet vereceği yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore ediliyor!

Manisa'daki Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasında başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore ediliyor!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasını da restore ediyor.

Manisa Yunusemre Kent Konseyi hizmet binası açıldı!

Yunusemre Kent Konseyi hizmet binası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılışta yeni projelerin müjdesini veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Büyük projelerimizi çok yakında açıklayacağız" dedi.

Maski yeni hizmet binasına taşındı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, MASKİ, Oda ve Dernek İş Kuleleri’nde bulunan yeni hizmet binasına taşındı. Yarhasanlar Şubesi’nde tahsilat ve abone kayıtları yapılabilecek.

Manisa'ya modern belediye hizmet binası yapılacak!

Eski otogar alanına hizmet binası yapacaklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, "1500 araçlık otoparkı, bin tezgahlı pazarı, toplantı salonlarıyla modern bir bina olacak" dedi.

Cengiz Ergün: Manisa'ya yakışır hizmet binası yapacağız!

Manisa'ya yakışır bir hizmet binası yapmak olduğunu belirten Başkan Ergün, "Altında bin 500 araçlık otoparkı, bin tezgâhlı pazarı, toplantı salonlarıyla modern bir binayı hayata geçirme hedefindeyiz. Çok güzel bir proje I hazırlanıyor" dedi.

Manisa SGK binası açılış için gün sayıyor!

Manisa'nın en önemli simgelerinden biri olan Beyazfil'de yaklaşık 30 yıldır hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Yunusemre'de yapımı tamamlanan yeni hizmet binası için gün sayıyor.

Manisa Belediye binasında restorasyon çalışmaları sürüyor!

Manisa’nın Alaşehir Belediyesinin 1939 yılından bu yana kullandığı tarihi hizmet binasındaki restorasyon çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyetin ilk yıllarına ait mimari izler taşıyan tarihi binadaki çalışmaların tamamlanmasıyla bina estetik bir görünüme k

Manisa Makine Mühendisleri hizmet binası yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Valiliği ve Makine Mühendisleri Odası işbirliğiyle harabeden Manisa’ya değer katan bir esere dönüşen Makine Mühendisleri hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Halil Memiş yeni hizmet binasını inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, mevcut MTSO binasının arka tarafında bulunan 11 bin metrekarelik alan üzerindeki Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak binada incelemelerde bulundu.

Manisa hizmet binası Haberi

Manisa hizmet binası

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediyesi MHP Meclis üyelerini makamında konuk etti. Ziyarete MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar'da katıldı. Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Kutlar, "İnşallah yeni binanızla beraber hizmetlerinizin daha da artacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyesine yakışan bir bina olmuş hayırlı olsun" diye konuştu. Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün."Binamızı aşağı yukarı 1 ay önce tamamlamadık. Daha önce birimlerimiz geçmişti. Şimdi de biz geçtik. Biiyiikşehir'e yakışan bir bina oldu diye ümit ediyoruz. Eski binada koridorlara taşmış bir ortamdan daha kurumsal kimlikle ve kontrolün sağlandığı binaya geçtik. İnanıyorum ki yeni binayla birlikte daha güzel hizmetler vatandaşa ulaşacaktır" dedi.

HİZMET BİNASININ İHALESİ 2016 YILINDA

Mevcut binanın geçici olduğunu asıl hedeflerinin...