30 / 04 / 2024

Manisa imar çalışmaları

Manisa imar çalışmaları

Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile görüşerek, Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı.

Manisa'da imar çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, belediye tarafından hazırlanan imar planlarıyla ilgili veri oluşturmak ve görüş almak için kurumlarla istişarelerini devam ettiriyor.

Manisa'daki imar çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Gazeteci ve Ege Koop Onursal Başkanı Öcal Uluç ile Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç’ı makamında ağırladı. Ergün Manisa'daki imar çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi

Manisa'da imar çalışmaları hızlandırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, İzmir 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Osman Aslan'ı ziyaret etti.

Manisa'nın imar planı için destek çağrısı!

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentte 30 yıldır imar planı yapılmadığını belirterek, yeni imar planının yapılması için AK Partili meclis üyelerinden destek istedi.

Bahattin Akyüz: İmar hayata geçerse Manisa nefes alacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, imar planının bir türlü hayata geçmeyişinin Manisa’nın gelişimine olumsuz etki yaptığını kaydetti. Akyüz, “İmar olursa Manisa nefes alacak” dedi.

Cengiz Ergün'den imar müjdesi!

Ergün, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Emlakdere Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, mahalle kahvehanesinde yaptığı konuşmada vatandaşlara imar, alt yapı ve yeni otobüs güzergâhı ile ilgili müjdeler verdi.

ODTÜ Mimarlık öğrencileri Manisa imar çalışmalarını inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa...

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa Prime'da çalışmalar tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentte hayata geçen Manisa Prime Projesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. 

Murat Kurum: Manisa'da hasar tespit çalışmaları başlıyor!

Manisa'da bugün yaşanan depreme ilişkin konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hamdolsun can kaybımız söz konusu değil, yaralımız yok. Bakanlığımızın ilgili ekipleri hemen olay yerine intikali gerçekleştiriyorlar ve hasar tespit çalışmalarına başlıyorlar" dedi.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

Manisa imar çalışmaları Haberi

Manisa imar çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Dilşat Ulaş’tan oluşan Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile görüşerek Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan toplantıda Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü ve TARSİM Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özlü de yer aldı. Manisa’da 1989'dan bu yana yapılmayan ve merkezdeki üç belediyenin Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yürüttüğü imar plan çalışmalarında gelinen son durum ile ilgili görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, Tarım Bakanlığı onayı da konuşuldu.

“Önemli adımlar attık”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli başkanlığındaki toplantısında Bakan Pamdemirli’nin “çalışmaları hızlandırın” talimatı...