10 / 05 / 2024

Manisa Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı

Manisa Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Irlamaz dere yatağının ıslahı sonrasında oluşturulan Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanı, Manisa Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği muhteşem proje ile modern bir görünüme kavuşacak

Manisa Turgutlu, kent parkla prestij kazanacak!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hayata geçirilen Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı projeyle alan yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Manisa Irlamaz modern altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’ni sağlıklı bir kanalizasyon altyapı sistemine kavuşturmasının ardından içme suyu hattı yenileme çalışmalarına da başladı.

Manisa Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı hayata geçiyor!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Irlamaz dere yatağının ıslahı sonrasında oluşturulan Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanı, Manisa Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği muhteşem proje ile modern bir görünüme kavuşacak

Manisa Turgutlu'daki sel baskınlarına önlem!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu. MASKİ ve Turgutlu Belediyesi iş birliğiyle, Turgutlu’nun Irlamaz ilçesindeki dere taşkınlarının önüne geçmek için menfez çalışması başlattı.

Manisa Irlamaz Deresi yolu genişletildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu.

Manisa Irlamaz'a yeni rekreasyon alanı geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ve Etüt Proje Daire Başkanı Müge Kuğu ile birlikte Irlamaz Rekreasyon Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Irlamaz Spor Vadisi'nin 2. etabı sürüyor!

Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın girişimleri ile 2004 yılında başlayıp gerçeğe dönüşen Turgutlu'nun rüyası Irlamaz Spor Vadisi ikinci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor

Manisa Kuzey Ege Bölge Afet Yönetim Merkezi onarılacak!

Manisa Saruhanlı'da bulunan Kuzey Ege Bölge Afet Yönetim Merkezi onarım ve tadilat işi ihale edilecek

Ankara Alışveriş Vadisi mahkemelik oldu!

Ankara Mamak'taki 'Alışveriş Vadisi' temeli atıldıktan sadece iki ay sonra mahkemelik oldu

Manisa'da 56 vatandaşa 2 milyon TL istimlak bedeli ödendi!

Manisa'nın Kumkuyucak Beldesi'nde yaşayan 56 vatandaşa 2 milyon lira istimlak bedeli ödenince, belde ekonomisi hareketlendi

Manisa Salihli’de 8’li lojman binası satılıyor!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Manisa Salihli’de 8’li lojman binasını satıyor

Manisa Turgutlu´da Doğuş Boya fabrika binası icradan satılık!

Turgutlu 1. İcra Müdürlüğü, Manisa Turgutlu´da bir arsa ve Doğuş Genel Makine Boya Apre Fabrikası'nın binasını satıyor

TİGEM'den Manisa'da 179 dekar kiralık tarım arazisi!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Manisa Tarım İşletmesi´ni 5 yıllığına kiraya verecek

Manisa Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı Haberi

Manisa Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı


Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Irlamaz dere yatağının ıslahı sonrasında oluşturulan Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanı, Manisa Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği muhteşem proje ile modern bir görünüme kavuşacak. Engelsiz Çocuk Oyun Alanı, Adrenalin Parkuru, Fen Bahçesi, Matematik Bahçesi, Okçuluk Alanı, Paintball Alanı ve Piknik Masaları ve Mangal alanlarının yer aldığı Irlamaz Çayı’nın yeni projesi ile Irlamaz daha da canlanacak. Turgutlu halkının Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda özlemini duyduğu değişim ve yenilik başladı. Büyükşehir Yasası ile devir tasfiye komisyonunca Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan Irlamaz Vadisi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle hayat bulmaya başladı. Kentin en önemli noktasında bulunan, ancak halkın yalnızca yaz aylarında piknik alanı olarak kullandığı bölge, projeyle birlikte yaz-kış hareketin merkezi olacak.

Kent Park Gibi Olacak

Yeşil dokusu ve mevcut ağaçlarının korunarak çeşitli aktivitelerle donatılacak...