01 / 05 / 2024

Manisa Kabaçınar Müfrezesi son durum

Manisa Kabaçınar Müfrezesi son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yeni itfaiye müfrezesi tamamlanmasının ardından, Dağmarmara Grubu mahallelerinin ortak kullanımına sunulacak.

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul hangi alanları nasıl etkileyecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asrın projesi diyerek tanıttığı Kanal İstanbul gündemden düşmüyor. Projeye ilişkin Ocak 2020 tarihli Çınar Mühendislik Müşavirlik A.Ş. tarafından hazırlanan ÇED raporunda önemli veriler yer alıyor...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Müslüm Bakan, İbrahim Tüfekçi, İsmail Tüfekçi, Muhammed Emin Tüfekçi ve Zekeriya Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Manisa Yunusemre için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Manisa Yatırım izleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Nurlupınar'da imar planı isyanı!

Manisa'da yıllar boyunca imar planı bekleyen Nurlupınar mahallesi halkı isyan etti. Siyasetçiler yıllar boyunca bu mahalleye bir tek çivi bile çakmadı.

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Çınar tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası!

Çınar Mühendislik Müşavirlik AŞ Onursal Başkanı Hacıömeroğlu, Kanal İstanbul'un ÇED raporuyla ilgili "Mühendis ve uzmanlardan oluşan 20 kişilik ekip, 33 bilim dalında 200'e yakın akademisyenle çalışarak 1590 sayfalık rapor hazırladı." açıklamasında bulundu.

Manisa'da imar planları için çalışmalar hız kazandı!

Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile görüşerek, Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı.

Volkswagen’in Manisa yatırımı konut fiyatlarını katlayacak!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, Manisa’da Volkswagen’in 1.3 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştireceği fabrikanın  mevcut gayrimenkul fiyatlarını katlayacağını söyledi...

Manisa Kabaçınar Müfrezesi son durum Haberi

Manisa Kabaçınar Müfrezesi son durum


Manisa Büyükşehir Belediyesi, yangınlara en kısa sürede müdahale edebilmek için il genelinde itfaiye müfrezelerini faaliyete geçiriyor. Bu kapsamda, Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’nde de itfaiye müfrezesinin yapımına başlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, Turgutlu ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Kabaçınar Mahallesi’nde müfreze çalışmalarının yürütüldüğünü söyledi. Yeni itfaiye müfrezesinin Dağmarmara Grubu olarak adlandırılan bölgede 6 mahalleye ve Güney ile Dağyeniköy Mahallelerine olası yangınlarda müdahale imkanı vereceğini aktaran Gül, uzmanlaşan itfaiye ekiplerinin il genelinde Manisalıların can ve mal güvenliğini sağlamak için çalıştıklarını söyledi.




Manisa Büyükşehir...