29 / 04 / 2024

manisa köprü projeleri

manisa köprü projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Selendi ilçesinde Eskin Mahallesi ile yaklaşık 10 mahalleyi birbirinden bağlayan Eskin Köprüsü’nde çalışmalarda sona gelindi.

Manisa Muradiye'deki 2. köprünün inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, bağlantı yollarının yapılmasıyla birlikte özellikle üniversite öğrencilerinin gidiş ve geliş saatlerinde yaşanan trafik karmaşasının sona ereceğini ifade etti.

Gediz ve Alaşehir Çayı Köprüsü hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliği ile yeniden yapılan Salihli-Gölmarmara yolu üzerindeki Gediz ve Alaşehir Çayı Köprüsü düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Son dakika: Bayramda ücretsiz olacak köprü ve otoyollar açıklandı! İşte ücretsiz olacak o yollar...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonucu 2020...

TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonuçları 28.04.2020!

TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonuçları 28.04.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonuçları 28.04.2020, Köprübaşı TOKİ 2020 kazananlar listesi...

TOKİ Manisa Köprübaşı kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesindeki dairelerin kura çekimleri bugün yapılacak. saat 10:00'de çekilecek.

Manisa Köprübaşı TOKİ kura çekimi 2020 yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kuraları yarın saat 10:00'de çekilecek.

TOKİ Manisa Köprübaşı 2020 kura çekilişi 28 Nisan'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ 100 bin konut Manisa Köprübaşı 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Manisa Köprübaşı 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ 100 bin konut Manisa Köprübaşı başvuruları başladı mı? TOKİ 100 bin konut Manisa Köprübaşı fiyatları ne kadar?

Gördes-Köprübaşı karayolu inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakıroğlu, Gördes-Köprübaşı karayolu inşaatının tamamlanma tarihine ilişkin soru önergesinde hazırladı..

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

manisa köprü projeleri Haberi

manisa köprü projeleri


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yerel seçimlerde ziyaret ettiği Eskin Mahallesi'ne verdiği köprü sözünü tutarak başlattığı çalışmalarda sona gelindi.  Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık 10 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Eskin köprüsü inşaatının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Vatandaşların merakla beklediği köprü, çalışmaların bitmesinin ardından hizmete açılacak.


Çalışmalar hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başladığımız Selendi ilçesi Eskin Mahallesi’nde yer alan ve 10 mahalleyi birbirine bağlayan Eskin Köprüsü’nde prefabrik girişler yerine konuldu. Tabliye kalıplarının hazırlıkları da tamamlanarak ay ortasında dökülecek. Köprüyü kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz. Köprünün tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanına kavuşmuş olacaklar. Manisalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Manisa...