28 / 04 / 2024

Manisa Muradiye Spor Kompleksi ne zaman hizmete açılacak

Manisa Muradiye Spor Kompleksi ne zaman hizmete açılacak

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Muradiye mahallesinde yapımı tamamlanan Muradiye Spor Kompleksi, uzun bir zaman geçmesine rağmen faaliyete geçemiyor. Peki tesis ne zaman hizmete açılacak?

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Manisa'da 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Manisa 3. İcra Dairesi Manisa Yunusemre Muradiye'de yer alan fabrika ve arsasını 14 milyon 524 bin 81 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

Manisa'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manisa 3. İcra Dairesi, Yunusemre ilçesi, Muradiye mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın ihale bedeli 11 milyon 201 bin 800 TL olarak belirlendi.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Manisa yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Manisa Muradiye Spor Kompleksi ne zaman hizmete açılacak Haberi

Manisa Muradiye Spor Kompleksi ne zaman hizmete açılacak

Birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapması beklenen dev tesisle ilgili henüz somut bir adımın atılamaması, kafaları karıştırıyor. 


Sabah Egeli




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Maliyeti 20 milyon lirayı aşan 3 bin 560 seyirci kapasiteli Muradiye’deki tesis açılamıyor

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Muradiye mahallesinde yapımı tamamlanan Muradiye Spor Kompleksi, uzun bir zaman geçmesine rağmen faaliyete geçemiyor. Birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapması beklenen ve ilimizin spordaki maç ve antrenman yükünü kaldırması planlanan dev tesisle ilgili henüz somut bir adımın atılamaması, kafaları karıştırıyor. 2014 yılının mart ayında tesisin temelini atan Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, törende yaptığı konuşmada yüklenici firmadan salonun teslim tarihini öne çekmesini isteyerek, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Manisa'da çifte bayram olacak, yüklenici firma söz verdi" diye konuşmuştu.


Duman'dan...