17 / 05 / 2024

Manisa Muradiye toplu açılış töreni

Manisa Muradiye toplu açılış töreni

Başbakan Davutoğlu bir dizi toplu açılışlar gerçekleştirmek üzere 25 Mart Cuma günü Manisa’ya geliyor. Başbakan, Muradiye Mahallesi'nde yeni yapılan 5 bin kişilik spor salonunda, saat 13.30'da düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi 14 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa İli Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Salihli'de 150 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa, Salihli, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 26 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 304 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kula'da 304 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Manisa Kula kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Kula 100 bin konut projesinde yer alan 300 adet konutun kura çekimi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Manisa'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manisa 3. İcra Dairesi, Yunusemre ilçesi, Muradiye mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın ihale bedeli 11 milyon 201 bin 800 TL olarak belirlendi.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

TOKİ Rize Muradiye kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Muradiye 100 bin projesindeki 178 konutun kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Manisa Salihli TOKİ 2020 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Salihli 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Akhisar 2020 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut 2020 projesi kapsamında hayata geçirecei Manisa Akhisar projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Köprübaşı kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesindeki dairelerin kura çekimleri bugün yapılacak. saat 10:00'de çekilecek.

Manisa Muradiye toplu açılış töreni Haberi

Manisa Muradiye toplu açılış töreni

Başbakan Davutoğlu bir dizi toplu açılışlar gerçekleştirmek üzere 25 Mart Cuma günü Manisa’ya geliyor. Başbakan, aynı günün akşamı da İzmir’e geçecek


Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir dizi toplu açılış töreni yapmak üzere 25 Mart Cuma günü Manisa'ya gelecek. Cuma namazını kentte kılacak Başbakan Davutoğlu, kısa bir esnaf gezisi yapacak. Ardından da Muradiye Mahallesi'nde yeni yapılan 5 bin kişilik spor salonunda, saat 13.30'da düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak.


ÜÇ OKUL BİRDEN AÇACAK 

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün yeni binası ve yaklaşık 30 milyon liraya alt yapısı tamamlanan Spil Milli Parkı ile ikisi ilkokul ve biri ortaokul olmak üzere üç okulun, Gördes Maliye Binası'nın, Kırkağaç İzcilik ve Gençlik Kampı'nın, Selendi Spor Salonu'nun, Manisa SGK İl Müdürlüğü'nün yeni binasının, 5 bin kişilik Muradiye Spor...