02 / 05 / 2024

Manisa Muradiye'de toplu açılış töreni düzenlenecek!

Manisa Muradiye'de toplu açılış töreni düzenlenecek!

Başbakan Davutoğlu bir dizi toplu açılışlar gerçekleştirmek üzere 25 Mart Cuma günü Manisa’ya geliyor. Başbakan, Muradiye Mahallesi'nde yeni yapılan 5 bin kişilik spor salonunda, saat 13.30'da düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak.



Başbakan Davutoğlu bir dizi toplu açılışlar gerçekleştirmek üzere 25 Mart Cuma günü Manisa’ya geliyor. Başbakan, aynı günün akşamı da İzmir’e geçecek


Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir dizi toplu açılış töreni yapmak üzere 25 Mart Cuma günü Manisa'ya gelecek. Cuma namazını kentte kılacak Başbakan Davutoğlu, kısa bir esnaf gezisi yapacak. Ardından da Muradiye Mahallesi'nde yeni yapılan 5 bin kişilik spor salonunda, saat 13.30'da düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak.


ÜÇ OKUL BİRDEN AÇACAK 

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün yeni binası ve yaklaşık 30 milyon liraya alt yapısı tamamlanan Spil Milli Parkı ile ikisi ilkokul ve biri ortaokul olmak üzere üç okulun, Gördes Maliye Binası'nın, Kırkağaç İzcilik ve Gençlik Kampı'nın, Selendi Spor Salonu'nun, Manisa SGK İl Müdürlüğü'nün yeni binasının, 5 bin kişilik Muradiye Spor Salonu'nun, Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nun, Turgutlu Şehit Tolga Artuğ Gençlik Merkezi'nin, 100 kişilik ve 200 kişilik olmak üzere iki yurt binasının, Ahmetli, Sarıgöl, Alaşehir, Demirci ve Köprübaşı ilçelerde yapılan halı ve futbol sahalarının toplu açılışını yapacak.


Toplu açılış töreninin ardından AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nı ziyaret etmesi beklenen Başbakan Davutoğlu'nun daha sonra karayoluyla İzmir'e hareket edeceği belirtildi. Başbakan Davutoğlu İzmir'de en son 8 Mart tarihinde Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın da katılımıyla Türkiye- Yunanistan İş Formu'na katılmıştı.


Sabah


Geri Dön