18 / 05 / 2024

manisa okul sayısı

manisa okul sayısı

Kula Kaymakamı Murat Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ilçe merkezinde 2015 yılı onarım programında olan Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi ve Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Manisa'da kira ve gelir desteğinden faydalanan esnaf sayısı TBMM'de!

Türkiye geneli ve Manisa ilinde kira ve gelir desteğinden faydalanan esnaf sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye Maarif Vakfı'nın yurt dışındaki okul sayısı artıyor!

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün yaptığı açıklamada "2023'e kadar Birleşmiş Milletlere üye ülkelerin yarısında okul açmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz." diye konuştu.. 

Manisa'da depreme dayanıksız yurt binası sayısı TBMM'de!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde kapatılmasına karar verilen bir öğrenci yurdu ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Bakanlığa bağlı yurt binası sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakıroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akhisar'da depreme dayanıksız yurt binası sayısı TBMM'de!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde kapatılmasına karar verilen bir öğrenci yurdu ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Bakanlığa bağlı yurt binası sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakırlıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Son 5 yılda imara açılan mera sayısı TBMM'de!

Son beş yılda ülkemizdeki mera alanları miktarı ve kiraya verilen, imara açılan mera sayısı meclis gündemine taşındı. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Özel okul sayısı hızla artıyor!

Eğitim sektöründe büyük hareketlilik devam ediyor.  Özel okul sayısı hızla artıyor. Bazı firmalar franchising sistemiyle yatırım atağına kalktı.

Deprem riski bulunan okul sayısı mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, deprem riski bulunan okul sayısı hakkında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'e yönelik soru önergesi hazırladı..

Doğa Okulları'nın sayısı 5 yılda 200'e ulaşacak!

Doğa Okullarının yeni sahibi, Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Saçaklıoğlu, "5 yıl içinde yapacağımız 500 milyon dolar yatırımla, okul sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Kapatılan okul sayısı bin 17'ye çıktı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye göre kapatılan özel okul sayısı bin 17'ye çıktı. 283 diğer kurumun kapatıldığı açıklandı.

Diyarbakır'da hasar gören okul sayısı 100'ün üstünde!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Diyarbakır'da hasar gören okul sayısı 100'ün üzerindedir. Bazı okullar tamamen yıkılmıştır." açıklamasında bulundu.

Özdilek Holding AVM sayısını 12'ye çıkarmayı hedefliyor!

Özdilek Holding, Bolu, Uşak ve Manisa/Turgutlu Alışveriş Merkezleri'nin açılmasıyla AVM sayısını 12'ye, ev tekstili mağaza sayısını da 70'e çıkarmayı planlıyor.

OSB meslek liselerinin sayısı 34'e çıktı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, sanayiye nitelikli personel yetiştiren organize sanayi bölgelerindeki (OSB) meslek liselerinin sayısının 34'e çıktığını belirterek, önümüzde' ki yıl bu sayıya 2 okul daha ekleneceğini bildirdi...

Taner Yıldız: Soma'daki maden faciasında ölenlerin sayısı 274'e yükseldi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan Soma Kömür İşletmeleri'ne ait maden ocağında meydana gelen trafo patlamasında hayatını kaybedenlerin sayısının 274'e yükseldiğini söyledi...

manisa okul sayısı Haberi

manisa okul sayısı

Kula Kaymakamı Murat Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ilçe merkezinde 2015 yılı onarım programında olan Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi ve Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak onarım ve dış cephe ısı yalıtım çalışmasının yapıldığı Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesine giden Güven ve Çarpan daha sonra Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesine geçerek kışın yağmur ve kar nedeniyle yıkılan istinat duvarı inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Murat Güven Okul Müdürleri Abdullah Akkaya ve Ahmet Gedik’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kula Kaymakamı Murat Güven incelemenin ardından yaptığı açıklamada, okulların yaz tatiline onarım yapıldığını belirtti. Güven, Selim Sebahat Palanduz Anadolu Lisesi ve Bekir Filiz Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesinde bakım ve onarım çalışmalarının başlatıldığını da sözlerine ekledi.

Selim...