06 / 07 / 2024

Manisa OSB Başkanı Sait Türek

Manisa OSB Başkanı Sait Türek

Manisa OSB Başkanı Sait Türek, bu yıl toplam 442 milyonluk 4 tesisin temelinin atılacağını, 149 milyon liraya malolan 6 fabrikanın da hizmete gireceğini söyledi.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Manisa OSB'ye 591 milyon TL'lik yatırım!

Manisa OSB Başkanı Sait Türek, bu yıl toplam 442 milyonluk 4 tesisin temelinin atılacağını, 149 milyon liraya malolan 6 fabrikanın da hizmete gireceğini söyledi.

Faruk Aydın'dan Manisa OSB'de yer tahsisi açıklaması!

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Manisa OSB'deki yer tahsisiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Manisa OSB'ye 4 bin konutluk proje geliyor!

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa OSB yönetiminden gelen talep doğrultusunda 3 ila 4 bin kişilik konut projesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Cemil Kora İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Başkanı seçildi!

İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi 11. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde Cemil Kora ve yönetimi iş başına geldi.

Manisa OSB'nin yeni modern kampus alanı açıldı!

Manisa Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü’nün yeni modern kampus alanının açılış töreni yapıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yeni kampus alanının bir yaşam merkezi haline geldiğini belirterek, sanayiciye daha iyi hizmet vereceklerini söyledi

Manisa OSB'de modern kampüs alanı açıldı!

Manisa OSB Müdürlüğü'nün yeni modern kampüs alanının açılış töreni yapıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yeni kampüs alanının bir yaşam merkezi haline geldiğini belirtti.

Cengiz Ergün: Manisa'yı baştan inşa ediyoruz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Manisa’nın 17 ilçesine en güzel hizmetleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, yeni projelerinden bahsetti.

Manisa OSB Çevre Paneli düzenledi!

Manisa OSB Dünya Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre Paneli düzenledi. OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen panele Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mehmet Cem Çöllü’de katıldı.

Manisa OSB'de Teknoloji Geliştirme Merkezi kurulacak!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Teknoloji Geliştirme Merkezi kuracaklarını açıkladı. İleri teknoloji üreten bir sanayi bölgesi haline gelmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

Manisa OSB'de altıncı kısım 2018 yılında açılacak!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) , altıncı kısmın açılmasından sonra artık genişlemeyecek. MOSB Başkanı Sait Türek, bölgenin beşinci kısımda toplam 9 milyon 591 bin 600 metrekare genişliğe ulaştığını bildirdi...

Manisa Belediyesi Ulucami bölgesinde kamulaştırma çalışmalarını başlattı!

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaklaşık 1,5 senelik süre içerisinde devam eden mahkeme sürecinin ardından Manisa Belediyesi tarafından Ulucami'nin tarihi dokusunu gün yüzüne çıkarmak amacıyla başlatılan kamulaştırma çalışmalarını inceledi...

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Manisa OSB Başkanı Sait Türek Haberi

Manisa OSB Başkanı Sait Türek

Manisa OSB Başkanı Sait Türek, bu yıl toplam 442 milyonluk 4 tesisin temelinin atılacağını, 149 milyon liraya malolan 6 fabrikanın da hizmete gireceğini söyledi.


Manisa Organize Sanayi Bölgesi Bölgesi Başkanı Sait Türek, yıl içinde 4 büyük firmanın bölgede yatırım başlatacağını, altı tesisin de hizmete gireceğini vurguladı, "591 milyon 110 bin liralık yeni yatırım ile 3 bin 365 kişiye iş imkanı sağlanacak" dedi.


Vestel, Erdemir Çelik, Bosch, İnci Jant, İndesit, Çimbeton, Klimasan, Schneider Elektrik gibi dünya çapında markaların yer aldığı Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Halen Tirsan, PepsiCo, Mitsubishi Electric, Vestel gibi önemli markaların yeni yatırımlarını sürdürdüğü Manisa OSB'de bu yıl 4 tesis toplam 442 milyon liralık temel atacak. 


Ayrıca yapımı süren 149 milyon liralık 6 tesis de bu...