01 / 10 / 2024

manisa osb lüksemburg yatırımları

manisa osb lüksemburg yatırımları

Büyük elçiler Conzemius ve Trenteseau, bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Manisa' da, Vali Abdurrahman Savaş' ı makamında ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı....

Euro Bölgesi'nde konut fiyatlarında düşüş yaşandı! 

Euro Bölgesi'nde konut fiyatları 2023 yıının son çeyreğinde yüzde 1,1 oranında azaldı. Buna göre, konut fiyatları senelik bazda Lüksemburg'da yüzde 14,4, Almanya'da yüzde 7,1, Finlandiya'da yüzde 4,4, Fransa'da yüzde 3,6 kadar azalmış oldu.

AB’den ünlü konaklama uygulaması Airbnb için şok karar!

Merkezi Lüksemburg'da bulunan Avrupa Birliği Yüksek Mahkemesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama hizmeti sunan Airbnb için şok bir karara imza attı.

Doğal gaza tavan fiyat tartışma konusu!

27 AB üye devletinin enerji bakanları, Avrupa'nın enerji krizine karşı alınacak önlemleri görüşmek üzere Lüksemburg'da bir araya geldi.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Lüksemburg'ta konut fiyatları arttı!

Lüksemburg'a yapılan göçlerin artmasıyla birlikte konut fiyatları da arttı. Başkent Lüksemburg’un merkezinde stüdyo tipi konut fiyatları 500 ile 700 bin Avro arasında değişiyor.

Volkswagen, yeni fabrika yatırımı için Manisa'da arazi bakıyor!

Alman otomobil devi Volkswagen yetkilileri Manisa OSB ve çevresinde arazi işlemleri için sahaya indi.

Manisa'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika tesisi ve arsası!

Manisa 4. İcra Dairesi, Manisa Şehzadeler İlçesi Karaağaçlı Mahallesi 131 ada, 6 parsel sayılı fabrika binası ve müştemilatı ile arsası 9 milyon 797 bin 611,50 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Toyo Ink Group'tan Manisa OSB'ye 30 milyon liralık fabrika!

Japonya merkezli Toyo Ink Group, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Şirket, Manisa OSB'de 30 milyon liralık fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Manisa OSB çalışanları için 5 bin 500 konutluk proje geliyor!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi bölge çalışanlarının artan konut ihtiyacını karşılamak için konut inşa edecek.

TOKİ Manisa Turgutlu'da teslimler Haziran'da!

TOKİ tarafından Manisa Turgutlu İlçesi'nde inşa edilen 282 konutun teslim tarihi açıklandı. Konutlar Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 2. Etap 748 konut ihalesi 27 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Manisa Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi 2.Etap 1.Kısım'da toplam 748 adet yeni konut inşa edecek.

manisa osb lüksemburg yatırımları Haberi

manisa osb lüksemburg yatırımları

Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemius ve Belçika'nın Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau, Manisa'yı ziyaret etti. 


Büyükelçiler Conzemius ve Trenteseau, bazı temas ve incemelemerde bulunmak üzere geldiği Manisa'da, Vali Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı. 


Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Conzemius, ziyarette, Manisa’nın, İzmir Çandarlı Limanı'na yakın olması ve yabancı sermayeye kucak açması dolayısıyla yatırım için son derece uygun bir şehir olduğunu dile getirerek, "Bugün yaptığımız görüşmelerden 2014 yılı içinde mutlaka netice alacağız. İstanbul’da yatırım olanakları çok daraldı. Türkiye’de Anadolu aslanı olarak Manisa’yı görüyoruz" diye konuştu. 


Belçika Başkonsolosluğu Brüksel Bölgesi Ekonomi ve Ticaret Ataşesi Sabih Akay ile Lüksemburg Ticaret Derneği üyelerinin eşlik ettiği büyükelçiler, vallilik ziyaretinin arıdından Manisa Belediyesi ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na da ziyaretlerde bulundu ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde...