21 / 05 / 2024

Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek

Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yatırımcıların yaşanan terör olaylarına rağmen Türkiye'ye olan inancının tam olduğunu söyledi.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Manisa OSB'ye 591 milyon TL'lik yatırım!

Manisa OSB Başkanı Sait Türek, bu yıl toplam 442 milyonluk 4 tesisin temelinin atılacağını, 149 milyon liraya malolan 6 fabrikanın da hizmete gireceğini söyledi.

RSG İç Mimarlık’tan İzmir Makine fabrika ve yönetim binası!

Manisa Turgutlu’daki İzmir Makine Fabrika ve Yönetim Binası, çalışanların konforu ve verimlilikleri çerçevesinde doğadan esinlenerek tasarlanan iç mekanları ve firmanın kurumsal kimliğine sadık kalınarak tasarlanan cephesiyle bütüncül bir kurguya sahip…

Faruk Aydın'dan Manisa OSB'de yer tahsisi açıklaması!

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Manisa OSB'deki yer tahsisiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Manisa OSB'ye 4 bin konutluk proje geliyor!

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa OSB yönetiminden gelen talep doğrultusunda 3 ila 4 bin kişilik konut projesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Manisa Büyükşehir'de hafriyat toplantısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, SPİLAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek, hafriyat yönetim sisteminin gelişmesi için görüş alışverişinde bulundu.

Manisa'ya Teknoloji Geliştirme ve Araştırma Merkezi kuruluyor!

Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, ''Yeni hedefimiz Manisa'ya 'Teknoloji Geliştirme Merkezi ve Araştırma Enstitüsü' kurmak''dedi.

Nilüfer OSB yönetim binasının temeli atıldı!

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasının temeli atıldı. NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, yeni binanın önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren sanayicilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak amacıyla Organize sanayi bölgeleri kuruluyor. Organize sanayi bölgelerinde yönetim kurulunun oluşturulması gerekiyor. Peki, OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Gebze Plastikçiler OSB'nin yeni yönetim binası açıldı!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı...

Turgutlu OSB hedef yükseltti!

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların cazibesini daha da artırdı. Aynı zamanda Turgutlu Belediye Başkanı olan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, 2015 hedeflerini yakaladıklarını ifade ederek, 2016'dan beklentilerini anlattı.

Manisa OSB'nin yeni modern kampus alanı açıldı!

Manisa Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü’nün yeni modern kampus alanının açılış töreni yapıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yeni kampus alanının bir yaşam merkezi haline geldiğini belirterek, sanayiciye daha iyi hizmet vereceklerini söyledi

Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek Haberi

Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek

Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, “Vatanını sevenler olarak kol kola bu zor günleri atlatacağız. Yatırımlar sürecek. Kimse kenara çekilme lüksüne sahip değil” dedi.


Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yatırımcıların yaşanan terör olaylarına rağmen Türkiye'ye olan inancının tam olduğunu söyledi. Türek, "Ülkemi seviyorum demekle ülke sevilmiyor. Ülken için ne yaptın? Ne yapıyorsun? Bu yaptıkların senin sevginin göstergesi" dedi. Türek, "Hepimiz laftan ziyade üzerimize düşen bütün görevleri yaparak vatanını sevenler olarak kol kola bu zor günleri atlatacağız. Burada kimse kenara çekilme lüksüne sahip değil. Yabancılar, yerliler, sanayiciler, işadamları, bu ülkeye inandıkları için yatırıma devam ediyor. Yatırımlarımız artarak devam edecek. Halkımız zenginleşecek. Yarınlarımız daha güzel olacak" dedi.


ÇALIŞAN SAYISI 50 BİN


Üretimin durmadan devam ettiğini dile getiren MOSB...