07 / 05 / 2024

manisa otopark temeli

manisa otopark temeli

Türkiye'nin en büyük otomasyonlu otoparkının temeli Manisa'da düzenlenen görkemli törenle atıldı. 11 katlı ve 560 araç kapasiteli tesisin, kentin park sorununa çözüm getirmesi bekleniyor.

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Yunusemre'deki 2 binanın temeli kaydı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan bir apartman inşaatının temel kazısında, yan tarafında bulunan iki binanın temeli kaydı. Olay sonucunda bina sakinleri tahliye edildi. 

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Yozgat yeni kapalı otoparkın kaba inşaatı bitti!

Geçen yıl temeli atılan 350 araçlık kapalı otoparkın inşaatında sona gelindi. Otoparkın yıl sonuna kadar hizmete açılması planlanıyor.

Manisa Asmacık Cami’nin temeli atıldı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Asmacık Mahallesi yeni bir camiye daha kavuşuyor. İş adamı Polat Yağcı’nın desteğiyle inşa edilecek olan cami için temel atma töreni düzenlendi. 

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

manisa otopark temeli Haberi

manisa otopark temeli

Türkiye'nin en büyük otomasyonlu otoparkının temeli Manisa'da gerçekleştirilen görkemli törenle atıldı. Manisa'nın en büyük sıkıntılarının başında gelen otopark sorununu çözmek için 1,5 yıldır çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi, temeli atılan Emekliler Parkı otoparkının ardından üzerinde çalıştığı 11 katlı ve 560 araç kapasiteli Türkiye'nin en büyük otomasyonlu otopark projesini hazırladı. Kent merkezinde yapılan ve ev sahipliğini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yaptığı temel atma törenine Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, Baro Başkanı Av. Zeynel Balkız, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MHP MKYK üyesi Mustafa Enöz Turgutlu, Alaşehir, Sarıgöl, Salihli, Kula ve Selendi Belediye Başkanları, sivil toplum örgütleri ve Manisa halkı katıldı. 


Temel atma töreninde heyecanlı olduğu gözlerden kaçmayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "11 katlı ve...