15 / 05 / 2024

manisa ruhsat bekleyen bina sayısı

manisa ruhsat bekleyen bina sayısı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’da kaçak ve usule uygun olarak yapılmayan ve ruhsat bekleyen 465’e yakın bina var. Bunların 450’nin üzerinde yani tamamına yakını benden önceki döneme ait" dedi

Manisa Nurlupınar'da imar planı isyanı!

Manisa'da yıllar boyunca imar planı bekleyen Nurlupınar mahallesi halkı isyan etti. Siyasetçiler yıllar boyunca bu mahalleye bir tek çivi bile çakmadı.

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

Manisa Soma'da yapılaşma durduruldu!

Manisa Soma'nın revizyon imar planı Belediye Meclis Toplantısı'nda iptal edildi. Bölgede inşaat ruhsatı ve yapı kullanma izni verme işlemleri durduruldu.

Manisa'nın 8 ilçesinde doğalgaz geliyor!

Manisa'da senelerdir doğalgaz bekleyen vatandaşlara müjde. Manisa'nın 8 ilçesinde doğalgaz geliyor.

Siirt'te imar ve ruhsat çalışmaları sürüyor!

Siirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, imar ve ruhsat bekleyen Müteahhit ve firmalar ile buluştu.

Ceyhun Dilşad Taşkın: İmar ve ruhsat işlemleri bizim için çok önemli!

Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, imar ve ruhsat bekleyen müteahhit ve firmalar ile bir araya geldi. Vali Yardımcısı Taşkın, imar ve ruhsat işlemlerinin kendileri için çok önemli bir konu olduğunun söyledi.

Manisa'da jeotermal santral çalışmaları için acele kamulaştırma!

Manisa İli Sınırları İçerisinde Yer Alan 2012/27 Numaralı Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsat Sahasında Yapımı Devam Eden Jeotermal Enerjiye Dayalı Santral Çalışmaları Kapsamında Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir’de ruhsat bekleyen 2 bin inşaatın önü açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yönetmelikte yaptığı değişiklikle İzmir’de ruhsat bekleyen 2 bin inşaatın önü açıldı. Akın Kazançoğlu, “İnşaat sektörü, 200’den fazla alt sektörü etkiliyor. Dolayısıyla İzmir 2.5 milyar lira kazanacak” dedi

Balıkesir Karesi'de inşaat ruhsatı için bekleyen kalmadı!

2015 yılında toplam 820 adet inşaat ruhsatı veren Karesi Belediyesinde ruhsat için bekleyen herhangi bir proje kalmadı. Eksiksiz başvurular, bir hafta içerisinde geri dönüş alabiliyor.

Manisa Gölmarmara'da 5 yıllık maden ocağı işletme hakkı ihale edilecek!

Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Gölmarmara İlçesine bağlı Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan maden ocağını ihaleye çıkarıyor. İhale ile kum ve çakıl üretimi amacıyla 5 yıllık maden işletme hakkı ve ruhsatı verilecek.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde iskan ruhsatı tartışması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’da kaçak ve usule uygun olarak yapılmayan ve ruhsat bekleyen 465’e yakın bina var. Bunların 450’nin üzerinde yani tamamına yakını benden önceki döneme ait" dedi

İzmir Kordon'da binalar 10 metre yükselecek!

İZMİR'DE yıllardır Kordon basta olmak üzere sahilleri duvar gibi ören binalar artık daha yüksek yapılabilecek. Kordon'da ruhsat bekleyen inşaatlar ve gelecekte yenilenecek binalar 10 metre daha yüksek yapılacak.

Fikirtepe'de 3 firmaya daha iksa ruhsatı çıktı!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için iki firmaya daha ruhsat verildi. Bir aya yakın bir süredir sistemde numarataş bekleyen iki adanın ruhsatı bu hafta başı numarataşın açılmasıyla ruhsatlar düzenlenerek yetkili firmaların sahiplerine verildi.

manisa ruhsat bekleyen bina sayısı Haberi

manisa ruhsat bekleyen bina sayısı


Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nın birinci oturumunda Manisa’da iskân ruhsatı alamayan binaların durumları tartışma konusu oldu. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin “Bu sorun yıllarca halı altına süpürülmüş” demesi üzerine konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’da kaçak ve usule uygun olarak yapılmayan ve ruhsat bekleyen 465’e yakın bina var. Bunların 450’nin üzerinde yani tamamına yakını benden önceki döneme ait değilse benim adım Cengiz Ergün değil. Bununla ilgili meclisin ikinci oturumunda tespitleri yaparak gerekli açıklamayı yapacağım” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis toplantısının birinci oturumunda gündeme gelen maddede Yunusemre İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve iskân ruhsatı bulunmayan bir binanın durumu görüşüldü. İlgili maddede söz alan Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Mehmet Palabıyık,...