02 / 05 / 2024

Manisa Şehzadeler kamulaştırma

Manisa Şehzadeler kamulaştırma

Manisa Şehzadeler'de yer alan Çeşnigir Camii’nin çevresindeki kamulaştırma çalışmaları da hız kazandı.

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Sarıgöl, Şehzadeler ve Soma sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili sınırları içerisinde Çanakçı KÖK-Subaşı KÖK Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa Salihli için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Salihli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Turgutlu için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Turgutlu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa ve Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ve Zonguldak illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa'da acele kamulaştırma kararı meclis gündeminde!

2970 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Manisa'daki bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Yunusemre için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Manisa Yatırım izleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Salihli için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Salihli ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Demirci İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Manisa Şehzadeler kamulaştırma Haberi

Manisa Şehzadeler kamulaştırma


Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çeşnigir Camii etrafında kamulaştırması tamamlanan 2 taşınmaz daha yıkıldı. Yapılan açıklamada, amulaştırma çalışmaları kapsamında 13 adet taşınmazdan 10’unun kamulaştırma işleminin tamamlandığı, yıkımı gerçekleştirilen 2 taşınmazın yanında 8 taşınmazın da tahliye işlemlerinin devam ettiği belirtildi. 


Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Emre Özünlü, “Şehzadeler ilçesi Çeşnigir Camii etrafında yer alan ve imar planında yeşil alan içerisinde kalan ve kamulaştırılması tamamlanan taşınmazların yıkımına devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda kamulaştırılması tamamlanan Çeşnigir Camii etrafındaki 271 ada 13 nolu parselin yıkımnı yapmıştık. Kamulaştırma çalışmaları 13 adet taşınmazdan oluşmakta olup, 10 adet taşınmazın kamulaştırma işlemi tamamlanmış, 2 adet taşınmazın yıkımını gerçekleştirdik. 8 adet taşınmazın tahliye işlemleri devam ediyor.” dedi.



Manisa Büyükşehir...