05 / 05 / 2024

manisa selendi devlet hastanesi ihalesi ne zaman

manisa selendi devlet hastanesi ihalesi ne zaman

AK Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa’nın Selendi ilçesine yeni devlet hastanesi yapılacağın bildirdi. Buna ilişkin ihaleye 14 Ocak 2014 tarihinde çıkılıp en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını kaydetti...

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Yaklaşık 1 yıl önce müteahhitten kaynaklı sebeplerden dolayı inşaat çalışmalarına ara verilen Kula Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının yapımına yeniden başlandı.

Manisa Valiliği verdiği tapuları geri mi alıyor?

Manisa'da yaşayan 142 vatandaş, devlet tarafından  satışa çıkarılan 110 dönümlük araziyi satın almıştı. O dönem törenle verilen tapular için şimdiki vali tarafından geri toplanılması yönünde dava açıldı.

90 yaşındaki kadın 2 katlı evini devlet hastanesine verdi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde ikamet eden 90 yaşındaki Kadirye Tekerlekli, 2 katlı evini devlet hastanesine verdi.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, yapımı hızla devam eden yeni devlet hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Palabıyık, hastane binasının yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Eski Soma Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Eski Soma Devlet Hastanesi binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

manisa selendi devlet hastanesi ihalesi ne zaman Haberi

manisa selendi devlet hastanesi ihalesi ne zaman


AK Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa’nın Selendi ilçesine yeni devlet hastanesi yapılacağın bildirdi. Buna ilişkin ihaleye 14 Ocak 2014 tarihinde çıkılıp en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını kaydetti.


Selendi’de ihtiyaçlara tam cevap veremeyen bir hastane binası olduğunu dile getiren Yurttaş, “Bakanlığımız projesini hazırladı. TOKİ tarafından ihalesi yapılacak yeni hastaneyi, en kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. 20 yataklı, 4 bin 159 metrekare kapalı alana sahip olacak hastane binasında ameliyat salonu, küvöz, diyaliz ünitesi ve acil servis bulunacak. Bölge insanımıza hizmet edecek uzman ve sağlık personeli ataması yapılacak.” dedi.


Zaman...