27 / 04 / 2024

Manisa Selendi projeleri

Manisa Selendi projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Selendi’de temaslarda bulundu.

Manisa Selendi projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında konuk etti. Başkan Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ile birlikte ilçeye kazandırılacak projeleri konuştuklarını belirtti.

Manisa Selendi'nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Manisa genelinde kanalizasyon hatlarını yenilemeye devam ediyor. MASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Selendi en çok kanalizasyon hattı döşenen üçüncü ilçe oldu.

Manisa Selendi projeleri masaya yatırıldı!

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti, görüşmede 2016 yılında Selendi’de yapılacak olan projeler ve devam eden çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa Selendi’nin sorunları çözülüyor!

Manisa Selendi’nin sorunları çözülüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi ilçesinde yol kumlama, tesviye, hayvan sulama göletleri ve içme suyu terfi hattı çalışmaları gerçekleştirerek, vatandaşların yüzünü güldürdü.

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Türkiye genelindeki büyük projeleri arasında yer alan Manisa Akgedik projesinde kura heyecanı yaşanıyor. 

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İl genelinde gençlere yönelik yatırımlarıyla dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ni tamamlıyor.

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Selendi projeleri Haberi

Manisa Selendi projeleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadroları ilçelerdeki çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Selendi Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette Yalçınkaya, Selendi’de birim sorumluları ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Selendi Koordinatörü İbrahim Kara’dan çalışmalar ve organizasyon yapısı hakkında bilgiler alan Yalçınkaya, çalışmaların aksatılmaması ve vatandaşla olan bağların güçlendirilmesi talimatını verdi. Genel Sekreter Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesinin en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiği belirterek, ilçede gerçekleştirilen ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.




Manisa Büyükşehir...