16 / 05 / 2024

Manisa Selviler Mahallesinde çalışmalar

Manisa Selviler Mahallesinde çalışmalar

Maski Genel Müdürlüğü, altyapı eksikliği olan yerlerde kanalizasyon şebeke sistemi çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesi Selviler Mahallesi'nin altyapısını sistemli bir şekilde işler hale getirmek için çalışmalara başlandı.

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Manisa Kırkağaç Belediyesi’nde arsa satışı tartışması!

Manisa’da Kırkağaç Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında, ilçedeki Gelenbe mahallesinde satışa sunulmak istenilen belediye arazisi Cumhur İttifakı’nda çatlak yarattı.

Manisa'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manisa 3. İcra Dairesi, Yunusemre ilçesi, Muradiye mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın ihale bedeli 11 milyon 201 bin 800 TL olarak belirlendi.

Manisa Akhisar'da 4 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Akhisar Belediyesi, Manisa Akhisar Reşatbey mahallesinde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 10 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Manisa Shell Petrol İstasyonu 5.4 milyon TL'ye icradan satışa çıktı!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Uncubozköy mahallesinde yer alan Shell Petrol İstasyonu ve müştemilatı 5 milyon 486 bin 295 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 18 Şubat 2019 olarak belirlendi.

Manisa'da 5 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Manisa'da kentsel dönüşüm projeleri hızlanıyor. Manisa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. 

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa Kemer Mahallesi turizme kazandırılacak!

Manisa Salihli'deki Kemer Mahallesi'nde turizme kazandırma çalışmaları başladı.Başkan Kayda ve ODTÜ Bilim Heyeti, Kemer Mahallesinde incelemelerde incelemelerde bulundu.

Manisa Çıkrıkçı Köprüsü yenileniyor!

Turgutlu ilçesi Çıkrıkçı Mahallesinde 1976 yılından beri hizmet veren Çıkrıkçı Köprüsü Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Manisa Sarıgöl'ün 10 mahallesine altyapı yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 114 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün 10 mahallesinde hayata geçireceği altyapı çalışmalarına ait projelerin yersel tetkik ve zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Manisa Gördes'in mahalleleri büyükşehirle yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in 4 mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenileyerek, vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Manisa Selviler Mahallesinde çalışmalar Haberi

Manisa Selviler Mahallesinde çalışmalar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı İlçe Koordinatörlüğü'ne bağlı kanalizasyon ekipleri Selviler Mahallesi'nde kanalizasyon şebeke sistemi çalışmalarına başladı. Manisa'da köylerden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin imar planları olmadığı için yer altındaki düzenin tam olarak bilinemediğini vurgulayan MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "MASKİ, Manisa'nın altyapı sorunlannı çözüme kavuşturacak ve ilin geleceğini şekillendirecek önemli bir kurum. Bizler Manisa'nın altyapı sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözümü noktasında öncelik sırasına göre çalışmalanmızı gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda Selviler Mahallesi'nin kanalizasyon sorununu çözmek için girişimlerimizi başlattık. Çalışma tamamlandıktan sonra Selviler Mahallesi halkı sistemli bir şekilde atık sularını deşarj edebileceği kanalizasyon şebeke sistemine sahip olacak. Mahalle halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu. 


Hür Işık...