29 / 04 / 2024

Manisa Sümerbank arazisine ne yapılacak

Manisa Sümerbank arazisine ne yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisini Manisa’nın cazibe merkezi haline getirecek olan ‘Sümer Park’ için protokol imzaladı.

Manisa Sümerbank arazisine ne yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında konuk etti. Ziyarette, Sümerbank arazisine kazandırılacak olan proje hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi!

Çanakkale’deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi.

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Manisa'da kira ve gelir desteğinden faydalanan esnaf sayısı TBMM'de!

Türkiye geneli ve Manisa ilinde kira ve gelir desteğinden faydalanan esnaf sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Tarihi Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın balo salonu restore edilecek!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 1937' de inşa edilen, Türkiye'nin ilk Basma Fabrikası özelliğinin yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açılışını yaptığı fabrikalardan biri olan Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın çok amaçlı balo salonu restore edilecek.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Manisa depremleri açıklaması!

Akhisar’ın Depremselliği isimli panele katılan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Manisa'da yaşanan depremler hakkında konuştu. Sözbilir, yaşanan depremlerin yaşanacak daha büyük bir depremin önleyicisi olarak değerlendirilebileceğini belirtti...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir: Manisa’da sönümleme başladı, depremler bitecek!

Manisa'da 22 Ocak Çarşamba günü meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremden sonra 2 bin 750 artçı meydana geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir meydana gelen sarsıntılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Manisa’daki inşaatın temel kazısında 5 katlı apartman hasar gördü!

Manisa Yunusemre’de , bir inşaatın temel kazısında bitişikteki apartman hasar gördü. Apartman sakinleri tahliye edildi.

Manisa'da kiracı boşalttığı evdeki kapıları, petekleri ve kombiyi söküp götürdü!

Manisa Şehzadeler'de bir ev sahibi, tahliye kararı aldırdığı kiracısının kiralık konuttaki kapıları, kalorifer peteklerini ve kombiyi söküp götürmesi üzerine şikayetçi oldu.

Manisa'da depreme dayanıksız yurt binası sayısı TBMM'de!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde kapatılmasına karar verilen bir öğrenci yurdu ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Bakanlığa bağlı yurt binası sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakıroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Sümerbank arazisine ne yapılacak Haberi

Manisa Sümerbank arazisine ne yapılacak

Kentte uzun süredir atıl durumda bulunan Sümerbank arazisi Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi iş birliğiyle yeniden hayat buluyor. Sümerbank Arazisinin üst tarafında yaklaşık 50 dönümlük alan içerisine Büyükşehir ve Şehzadeler Belediyeleri tarafından Kapalı spor Merkezi, Futbol Sahası, basketbol Sahası, Tenis Kortu, Kondisyon Aletleri Alanı, Koşu Parkuru, Yürüyüş Yolu, Meyvelik ve Hobi Bahçesi, Gül Bahçesi, Çim Teraslar, 32 adet Minia Maket Parkı, 13 Şehzade Figürleri Parkı, 20 adet Masal Kahramanları Parkı, 600 metrekarelik Panoramik Mesir Müzesi, 570 metrekarelik Restoran Kafe ve yeşil alan bulunan proje Manisa’ya değer katacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa’ya değer katacak olan ‘Sümer Park’ için protokol imzaladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen imza töreninde Başkan Ergün ve...