05 / 05 / 2024

Manisa'da kiracı boşalttığı evdeki kapıları, petekleri ve kombiyi söküp götürdü!

Manisa'da kiracı boşalttığı evdeki kapıları, petekleri ve kombiyi söküp götürdü!

Manisa Şehzadeler'de bir ev sahibi, tahliye kararı aldırdığı kiracısının kiralık konuttaki kapıları, kalorifer peteklerini ve kombiyi söküp götürmesi üzerine şikayetçi oldu.



Manisa Şehzadeler ilçesinde bir ev sahibi, tahliye kararı aldırdığı kiracısının konuttaki kapıları, kalorifer peteklerini ve kombiyi söküp götürmesi üzerine şikayetçi oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şehirde esnaflık yapan Metin Gönül, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızı ve damadı için geçen sene Utku Mahallesi'nde satın aldığı evde kiracı olarak oturan B.T'den konutu tahliye etmesini istediğini belirtti.

Gönül, Manisa 1. Sulh Hukuk Mahkemesinde 9 ay devam eden tahliye davası sürecinde B.T'nin kira ödemediğini, kendisine yollanan tahliye kararından sonra evin kapılarının yanı sıra kombi ve petekleri sökerek beraberinde götürdüğünü söyledi.

Evi teslim aldıklarında büyük şaşkınlık yaşadıklarını dile getiren Gönül, "Bütün kapıları, kombiyi, kalorifer peteklerini sökmüş. Salon kapısını sökememiş ama tokmağını söküp gitmiş. Tam evden çıktı diye sevinmiştik, geldik gördük ki ev bu halde." diye konuştu.

Kiracıdan şikayetçi olduklarını söyleyen Gönül, "Aklı başında hiçbir insan bunu yapmaz. Bilirkişi evde zarar tespit çalışması yaptı. Konuyu yargıya taşıdık, zararımızın tazmin edilmesi için dava açtık. Hukuk çerçevesinde hakkımızı arayacağız." dedi.
 


Geri Dön