18 / 05 / 2024

kombiyi alan kiracı

kombiyi alan kiracı

Manisa Şehzadeler'de bir ev sahibi, tahliye kararı aldırdığı kiracısının kiralık konuttaki kapıları, kalorifer peteklerini ve kombiyi söküp götürmesi üzerine şikayetçi oldu.

Miami’den 2 ev alan Türk hem emlakçıya hem kiracıya borçlu çıktı!

Konut fiyatlarındaki artış ve kiraya yüzde 25 zam sınırlaması yatırımcıları yurt dışında ev almaya yönlendirdi. Yurt dışından ev almanın moda haline geldiğini söyleyen ekonomist İris Cibre, Amerika’dan ev alan arkadaşının yaşadıkları anlatarak, riske dikkat çekti.  

Ailesi kiracı olanların yaklaşık yarısı konut sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu merakla beklenen “Dezavantajların Kuşaklararası Aktarımı” araştırmasını yayımladı. Söz konusu araştırmada yer alan detaylara göre ailesi kiracı olanların yaklaşık olarak yarısı konut sahibi olamadı.

Ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü!

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Esenyurt'ta bir ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü. İşte ayrıntılar...

Tepe Prime AVM'deki fahiş kira artışları kiracıları isyan ettirdi!

Ankara'nın Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan Tepe Prime Alışveriş Merkezi'nde kiracılar, fahiş kira artışları nedeniyle karşı eylem yaptı.

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

Yeni ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracılı konut satın alan mülk sahibi kiracıyı evden çıkarabilir mi sorusu merak ediliyor. Peki, Yeni ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? İşte detaylar...

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

Depremzede kiracılar da ev sahibi olabilecek!

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde büyük yıkım alan Malatya'da temel atma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Çamurlu Mahallesi'nde bugün temeli atılan 400 sosyal konut projesinden depremzede kiracıların da ev sahibi olabileceği açıklandı.

Ev sahipleri ve tüm kiracılar dikkat! Hepinizi ilgilendiriyor... 1 Eylül'den itibaren başlayacak

Artık kangren halini alan kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunlar hakkında devlet devreye girdi. 1 Eylül'den itibaren başlıyor. İşte detaylar...

Kiracılar ve ev sahipleri dikkat! Yeni ev alan kiracı evden çıkarılabilir mi? 

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki anlaşmazlıklar katlanırken, son günlerde sık sık 'Ev alan kiracı evden çıkarılır mı? Kira sözleşmesi kiracının ev alması gerekçesiyle sona erer mi?' sorularının yanıtları merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri artık kiracı olmak istiyor! Gayrimenkul satışlarında yeni yöntem! 

Konutunu satan mülk sahipleri, şimdilerde yeni bir yöntem denemeye başladı. Mülk sahipleri, evlerini satın alan kişilerden, sattığı evde kiracı olarak oturmayı talep ediyor. 

6 yıllık kiracıya tekmeli yumruklu dayak! 10 günlük rapor alan kiracı şikayetçi olacak! 

Ev sahibi ve kiracı arasındaki tartışmalar büyüyor. Şimdi de Gaziosmanpaşa'da ev sahibinin kardeşinden kiracıya saldırı iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Evi satın alan kişi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracı, ev sahibinden oturmak istediği mülkü belli bir süreliğine kiralayan kişidir. Peki ev sahibi değişirse, bu durumda kiracı ne yapmalıdır? İşte ev sahibinin değişmesi durumda meydana gelecek durumlar!

kombiyi alan kiracı Haberi

kombiyi alan kiracı

Manisa Şehzadeler ilçesinde bir ev sahibi, tahliye kararı aldırdığı kiracısının konuttaki kapıları, kalorifer peteklerini ve kombiyi söküp götürmesi üzerine şikayetçi oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şehirde esnaflık yapan Metin Gönül, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızı ve damadı için geçen sene Utku Mahallesi'nde satın aldığı evde kiracı olarak oturan B.T'den konutu tahliye etmesini istediğini belirtti.

Gönül, Manisa 1. Sulh Hukuk Mahkemesinde 9 ay devam eden tahliye davası sürecinde B.T'nin kira ödemediğini, kendisine yollanan tahliye kararından sonra evin kapılarının yanı sıra kombi ve petekleri sökerek beraberinde götürdüğünü söyledi.

Evi teslim aldıklarında büyük şaşkınlık yaşadıklarını dile getiren Gönül, "Bütün kapıları, kombiyi, kalorifer peteklerini sökmüş. Salon kapısını sökememiş ama tokmağını söküp gitmiş. Tam evden çıktı diye sevinmiştik, geldik gördük ki ev bu halde." diye konuştu.

Kiracıdan...