21 / 05 / 2024

Manisa Tarsus toki evleri

Manisa Tarsus toki evleri

Ankara'ya çıkarma yaparak Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili ile görüşen Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube yöneticileri müjdeli haberle döndüler. Dernek başkanı Ömer Kurnaz, Takbaş mevkiindeki 70 dönümlük arazide emeklilere TOKİ konutu yapılacağını söyledi.

Manisa Yunusemre TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da açıklanıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Yunusemre TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Yunusemre 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Şehzadeler TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da netleşmeye başladı. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Şehzadeler TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Şehzadeler 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Soma TOKİ'de 240 ay taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Soma projesinde kaç adet konut yapılacak, Soma TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Soma 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Salihli TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Salihli projesinde kaç adet konut yapılacak, Salihli TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Salihli 2022 ucuz konut projesi...

Manisa'da TOKİ'den ev almak isteyenler banka önünde sabahladı!

Manisa'da TOKİ tarafından ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliği şartına göre açık artırma satışı gerçekleşen 219 konut için vatandaşlar iki gün öncesinden gelerek banka önünde sabahladı.

Manisa Salihli TOKİ 2020 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Salihli 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Manisa Salihli TOKİ kura çekimi 28 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Salihli 2020 projesinde yer alan dairelerin kura çekimleri 28 Nisan 2020 tarihinde saat 13:00'de yapılacak.

Manisa Akhisar TOKİ 2020 kuraları 28 Nisan'da çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Akhisar 2020 projesi kapsamındaki konutların kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Tarsus TOKİ kuraları 8 Aralık'ta çekilecek!

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin inşa edeceği toplu konut için kuraların 8 Aralık'ta çekileceğini açıkladı. 

Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları!

TOKİ tarafından  Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen toplam 1500 konut için kura heyecanı bugün başladı. Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. 

Manisa Tarsus toki evleri Haberi

Manisa Tarsus toki evleri

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ve diğer yöneticilerle Ankara'da Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfü Elvan'ı ziyaret etti. Bakan Elvan'a Tarsuslu emeklilerin konut beklentisi içerisinde olduğunu dile getiren Kurnaz, "Dönemin Başbakanı sayın Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz yıl Türkiye Emekliler Derneği genel kurul toplantısına katılarak, emeklilerimizin birçok sorununa değindi ve bu arada da konut sorununu da değindi. Emeklileri konut sahibi yapma adına bir söz verdi. Bu söz üzerine TÜED Genel Merkezi, içerisinde Tarsus şubesinin de olduğu 107 şubesiyle birlikte bir faaliyet içerisine girdi. Biz Tarsus Şubesi olarak, Valilik ve Kaymakamlığımızın da desteği ile bir arsa problemi vardı ve bunu hallettik ve konuyu TOKİ'ye bildirdik"...