21 / 05 / 2024

manisa terminali nereye yapılıyor

manisa terminali nereye yapılıyor

Manisa'nın Kula Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapacağı otogar projesi hayata geçiriliyor. "Kula Değişiyor" sloganı ile yola çıkan belediye, ilçenin eksiklerini tespit ederek tamamlıyor.

13 soruda TOKİ Manisa 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Manisa 50 bin konut kampanyasında kaç konut olacak? TOKİ Manisa 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Manisa 50 bin konut başvuruları nereye yapılacak? TOKİ Manisa 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 13 soruda TOKİ Manisa 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa Alaşehir Terminali'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir'de hayata geçirdiği terminalin inşaatını tamamladı.

Alaşehir Otobüs Terminali binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Alaşehir Otobüs Terminali binası tamamlandı!

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de hayata geçirdiğiı Yeni Otobüs Terminali’nde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Manisa Alaşehir'e 20 milyonluk otobüs terminali!

Dev projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de Nisan ayında temelini attığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ'nin Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 73 konutluk projedeki daireler açık satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci başvuruları nereye yapılacak?

Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

110 konutluk Manisa Salihli Taytan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Peki, Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

Manisa Alaşehir'e 20 milyon TL'lik otobüs terminali geliyor!

MANİSA’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de ilçenin ihtiyacına cevap verecek olan Yeni Otobüs Terminal Binası'nın temelini düzenlenen törenle attı.

Soma Otobüs Terminali açıldı!

MANİSA'nın Soma İlçesi'nde, yapımı tamamlanan Soma Otobüs Terminali, düzenlenen törenle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından açıldı.

TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Manisa Salihli Taytan'da daire fiyatları 104 bin 629 TL'den başlıyor. Projede yer alan 20 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuruları nereye yapılacak?

Gölmarmara Terminali'ndeki 23 adet işyeri belediyeye tahsis edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantısının üçüncü oturumunda Gölmarmara Oto Terminali içerisinde bulunan 23 adet işyeri ve bir adet tuvaletin üç yıl süreyle Gölmarmara Belediyesi’ne tahsisi konusu görüşüldü.

Manisa Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali hizmet vermeye başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı dev yatırımlardan bir tanesi olan Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali, hizmet vermeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hizmetin Manisalılar için hayırlı olması temennisinde bulun

manisa terminali nereye yapılıyor Haberi

manisa terminali nereye yapılıyor

Manisa'nın Kula Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapacağı otogar projesi hayata geçiriliyor. 

"Kula Değişiyor" sloganı ile yola çıkan belediye, ilçenin eksiklerini tespit ederek tamamlıyor. Şehirlerarası otobüs terminali için Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bürokratları ile bir toplantı düzenledi. Ardından otogarın yapılacağı arazi gezildi. Konu hakkında yapılan açıklamada, "Yakın bir zamanda başlayacağımız şehirlerarası otobüs terminali inşaatını kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. 

Hayırlı olsun" denildi. 


Habertürk...