27 / 04 / 2024

Manisa Toki Konutları

Manisa Toki Konutları

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi ile ilgili birlikte Manisa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik boyutu hakkında önemli müjdeler verdi. İşte TOKİ’ye dair Kaya’nın o açıklamaları.

Manisa'da ilk toplu konut projesi hayata geçecek!

AK Parti Manisa Milletvekili ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, TOKİ projesini hayata geçirerek Yunuskent'i inşa edecek olan müteahhit firma sahiplerinin katıldığı toplantıda açıklama yaptı.

Manisalı gazeteciler TOKİ'den konut istiyor!

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Aytaç, gazetecilerin konut sahibi olmak için imzaladığı dilekçeyi Çerçi'ye teslim etti.

Toki Manisa'da 95 konutu satışa çıkardı!

TOKİ, dar gelirlilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 95 konutu satışa sundu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Manisa'da, başta emekliler olmak üzere dar gelirlilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 95 konutu satışa çıkardı.

Mehmet Çerçi, Manisa TOKİ projesini inceledi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalıların sabırsızlıkla beklediği ve Manisa’nın en büyük projelerinden birisi olarak tarihe geçecek olan TOKİ Projesi üzerinde önce masada daha sonrada sahada incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Manisa'ya 6 bin konut!

Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi'nin ürettiği projeyle TOKİ, Manisa'da 6 bin konut yapacak. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, toplu konutların Akgedik'te yapılacağını açıkladı.

TOKİ, Manisa'da 3.450 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi TOKİ, Yunusemre ilçe sınırları içinde 3 bin 450 adet konut yapılacak. Bayramda Manisalının gündeminin TOKİ olduğuna dikkat çeken Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Çok önemli bir adım attık" dedi

TOKİ Soma Konutları sahiplerini buldu!

Soma'da 104 konut sahiplerini buldu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Turgutalp Belediyesi'nin işbirliği ile Turgutalp Altıntepe mevkiinde yapımı tamamlanan 104 konut için kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ'nin Manisa konutları için 3 gün önceden kuyruğa girdiler, yoklama alıyorlar!

Manisa'da TOKİ tarafından alt gelir grubu için yaptırılan ve 28 Mayıs'tan itibaren açık yöntemle satışa sunulacak 10 konut için vatandaşlar, başvurunun yapılacağı banka şubesi önünde sıraya girmeye başladı

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Akhisar'da 240 taksit!

TOKİ'nin Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Akhisar projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Akhisar 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...

Manisa Yunusemre'deki TOKİ konutlarına ilişkin 12 soru mecliste!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan TOKİ konutları için yapılan kamulaştırmalar meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

MASKİ’den TOKİ Konutları açıklaması!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesindeki Selimşahlar Mahallesi’nde yer alan TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları 2018!

Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen konutların kurası 16-17 Temmuz'da çekilecek. Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları da açıklanınca burada yer alacak..

TOKİ Manisa Demirci Konutları teslim edildi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa ettirilen 255 konut törenle sahiplerine verildi.

Manisa Gördes TOKİ Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde hayata geçirilen 200 konut, kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

Manisa Gördes'e 2. etap TOKİ konutları geliyor!

Manisa Gördes Belediyesi ve Toplu Konut İdare Başkanlığı dar gelirlileri uygun fiyata ev sahibi yapmak için harekete geçiyor. Bölgede inşa edilecek 200 konut için ihaleye çıkıldı.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Manisa Demirci Konutları fiyatları!

TOKİ Manisa Demirci Konutları fiyatları 122 bin 616 TL'den başlıyor. Projede 180 aya kadar vade sağlanıyor.

Manisa Toki Konutları Haberi

Manisa Toki Konutları


Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi ile ilgili birlikte Manisa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik boyutu hakkında önemli müjdeler verdi.


 “400 SEKTÖR İSTİFADE EDECEK”

Akgedik’te yapılacak TOKİ bütçesinin Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçesini geçtiğini belirten Başkan Yardımcısı Kaya, “Büyükşehir bütçesi ortalama 650-700 milyon civarında 17 ilçenin bütün bütçesi. Bu para nereye gidecek şehrin ekonomisine gidecek buradan istifade edecek 400 sektör var. Manisa’ya saçılacak bu para. Evine geçen insanlar evlerine yatırım yaparken bile Manisa esnafı da kazanacak” dedi.


“TOKİ HAYALLERİ SÜSLÜYOR”


Çağdaş Şehircilik Standartlarına uygun olarak 1. etap Yunuskent’i 30 Eylül 2017’de teslim edeceklerini belirten Kaya, “Hayat orada birden başlayacak. Manisa’da otopark sorunu azalacak. OSB ile arası 300 metre. Tanık olduğum bir olay var; TOKİ ile ilgili OSB’de çalışan arkadaşlar hayal kuruyor ve diyor...