15 / 05 / 2024

manisa towers ne zaman bitecek

manisa towers ne zaman bitecek

Manisa Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan ve kendi kaynaklarıyla yapacağı "Oda ve Dernek İş Kuleleri" projesi başladı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaları inceleyerek firma yetkililerinden bilgi aldı...

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Mina Towers fiyatları ne kadar?

Mina Towers Kadıköy projesi 1.500 daire ve 95 ticari birimden meydana geliyor. Mina Towers fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Mina Towers ne zaman bitecek?

Mina Towers projesinde daire fiyatları 520 bin TL ile 2 milyon 850 bin TL aralığında belirlendi. Proje 26 bin metrekare arsa alanında konumlandırılıyor...

Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kartal Referans Towers projesi 451 daire ve 800 metrekarelik ticaret alanından meydana geliyor.Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Manisa Karayağcı'nın üst yapı sorunlarına neşter!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla, uzun zamandır hizmete hasret kalan mahallelerin sorunlarına neşter vuruyor.

Manisa Çamlıca Mahallesi'ne itfaiye müfrezesi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Manisa’daki binalar depreme ne kadar dayanıklı?

40 gündür Akhisar ve çevresinde meydana gelen 1000’den fazla depremin vatandaşları tedirgin ettiğini belirten CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, konuyu Meclis gündemine taşıyarak Manisa’daki binaların depreme ne kadar dayanıklı olduğunu sordu.

Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 1.500 konut ve 95 mağazadan meydana gelen Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Peki Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Adiloba yoluna Manisa Büyükşehir'den neşter!

Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve yıllardır bakımsız olması nedeniyle bölge sakinlerini canından bezdiren Saruhanlı ilçesi Adiloba yoluna, Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları ne zaman sona eriyor?

151 adet daireden meydana gelen TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesindeki 90 konut açık satışta. TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları ne zaman sona eriyor?

Manisa Gördes TOKİ son başvuru ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Manisa Gördes projesindeki 63 konut satışta. Peki, Manisa Gördes TOKİ son başvuru ne zaman?

manisa towers ne zaman bitecek Haberi

manisa towers ne zaman bitecek

Manisa Belediyesi’nin dev projeleri arasında yer alan Oda ve Dernekler Projesi çalışmaları başladı. Çalışmaları inceleyen Başkan Ergün, meclisin iki yıl önce projeyi kat karşılığı yapımı noktasında reddettiğini bu nedenle zaman kaybı yaşandığına dikkat çekerek, “Oda ve Dernekler Projesi 25 milyonun üzerinde bir yatırımdır. Manisa Belediyesi’nin yeni şehirlerarası otobüs terminalinden sonra, ikinci en büyük yatırımının startını verdik. Kentimize hayırlısı olsun” diye konuştu.


Manisa Belediyesi’nin kendi kaynaklarıyla yapacağı Oda ve Dernek İş Kuleleri çalışmaları start aldı. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün çalışmaları inceleyerek  firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Ergün’e Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve Serpil Çakır da eşlik etti. Yapımı başlanan projenin, oto terminal projesinden sonra ikinci en büyük proje olduğuna dikkat çeken Başkan Ergün, “Oda ve Dernek İş Kuleleri...