18 / 05 / 2024

Manisa ulaşım zam

Manisa ulaşım zam

Manisa 'da yolcuların tam bileti 1 lira 60 kuruştan 1 lira 75 kuruşa, öğrencilerin biletleri de 1 lira 20 kuruştan 1 lira 30 kuruşa çıkarıldı

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Toplu ulaşım ücretlerine son üç ayda ikinci zam. Bugünden itibaren başladı

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar toplu ulaşım ücretlerine yansımaya devam ediyor. Bu kez ulaşım ücretlerine zam haberi farklı bir ilden geldi. İşte detaylar…

Bir ilde hem ekmeğe hem de toplu ulaşıma zam!

Akaryakıt fiyatlarına düzenli olarak gelen zamlar birçok sektörde zamma neden oldu. Bir ilde daha ekmek fiyatlarına ve toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldı. İşte detaylar...

2022 İETT toplu ulaşım ücreti tarife listesi: Tam ve öğrenci aylık akbil ne kadar?

İstanbul'da geçtiğimiz ay itibariyle toplu ulaşım ücretlerine yüzde 40 oranında bir zam yapıldı. Bununla birlikte tam ve öğrenci aylık akbil (abonman) fiyatları da yükselmiş oldu. Toplu ulaşımı kullanan milyonlarca vatandaş, tam ve öğrenci akbil ücretlerin ne kadar olduğunu merak ediyor.

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

İzmir'de toplu ulaşıma zam! İşte yeni tarife!

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. 20 Mart Pazar gününden itibaren geçerli sayılacak yeni fiyat tarifesine göre 4.7 lira olan tam biniş ücreti, 6.5 liraya yükseltildi.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Manisa'nın ulaşım ana planı OSB’de masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, şehrin ulaşım ağındaki yenilikleri hızlı şekillendirebilmek amacıyla gerçekleştirdikleri toplantılara OSB (Organize Sanayi Bölgesi) yönetimi ile devam etti.

Manisa ulaşım zam Haberi

Manisa ulaşım zam


Manisa Büyükşehir Belediyesi denetimindeki özel halk otobüsleri ulaşıma yüzde 25 zam yaptı. Halk artışı yüksek buldu


Manisa'da özel halk otobüslerine Kentkart kullanmadan parayla binişlerde 2 lira olan yolcu taşıma ücreti yüzde 25 artırıldı. Yeni fiyat 2.5 liraya çıkarılırken, Kentkart ile yolculuk yapan yolcuların tam bileti 1 lira 60 kuruştan 1 lira 75 kuruşa, öğrencilerin biletleri de 1 lira 20 kuruştan 1 lira 30 kuruşa çıkarıldı. Vatandaşlar, özellikle kartsız binişlerde yüzde 25'lik zamma büyük tepki gösterdi. Vatandaşlar hem toplu taşımadaki araç sayısının yetersiz olduğunu hem de ücretlerin birçok şehre göre daha yüksek olmasını eleştirirken, Büyükşehir Belediyesi'nin yeni otobüsler satın alarak toplu taşımaya bir çözüm bulmasını istedi.


65 yaş üstünün etkisi

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Enli ise toplu...