15 / 05 / 2024

manisa üstgeçit asansör

manisa üstgeçit asansör

Manisa Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan iki üst geçide yapılan asansörler 12 Haziran Perşembe günü hizmete girdi.

Kocaeli'ye yeni üstgeçit yapılacak!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Üniversite Hastanesi yolu üzerinde bulunan B kapısında öğrenci giriş ve çıkış yoğunluğunun fazla olduğu ışıklı hemzemin kavşağın kaldırılması amacıyla yaya üstgeçit köprüsü yapılacak.

İzmir Bayramyeri'ndeki üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı!

Büyükşehir'in Bayramyeri'nde hayata geçireceği üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı. Projenin bitiş tarihinin geçtiğini belirten vatandaşlar, eski köprü kaldırıldığı için mağdur olduklarını söyledi.

Üstgeçitler kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği proje çerçevesinde anaarterlerdeki üstgeçitler kaldırılıyor. Sirkeci’den sonra şimdi de Pertevniyal Lisesi önündeki yaya üst geçidi sökülüp yerine sinyalli geçit yapılacak

Torun Center asansör kazasında bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan facianın raporunda asansör firması Geda Major ve Torunlar şirketi asli kusurlu, iş güvenliği firması ve uzmanları tali kusurlu bulundu...

Hyundai Asansör’den, güvenlik için bir milyon test!

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan talebi de artırırdı. Son dönemde ardı ardına yaşanan kazalar ise asansör ve iş güvenliği konusunu gündeme getiriyor.

Beşiktaş'tan asansör kazası açıklaması!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

Double Deck ile asansör beklemeyeceksiniz!

Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibi ile çalışıyor. Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? İşte cevapları...

Asansör Fuarı CNR Expo'da başladı!

Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı CNR Expo Yeşilköy'de bugün başladı. Asansör Fuarı, 28 Eylül 2014 Pazar gününe kadar sürecek. Avrasya Asansör Fuarı'na 30 bin profesyonelin katılımı bekleniyor.

Torunlar GYO asansör firmasıyla anlaşmayı bitirdi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar GYO Geda Major asansör sözleşmesini feshetti. Sözleşme 31 Mayıs 2013'te yapılmıştı.

Asansör firması, Torunlar'ı suçladı!

Torunlar GYO tarafından 'Facianın nedeni asansör şirketi, bu şirketle sözleşmemizi feshettik' açıklamasını yalanlayan Geda-Majör Limited Şirketi 'Elimize sözleşmenin feshedildiğine dair bir yazı ulaşmadı. Asıl sorumlu Torunlar GYO'dur' açıklaması yaptı.

Torunlar GYO Geda Major asansör sözleşmesini feshetti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar GYO Geda Major asansör sözleşmesini feshetti. Sözleşme 31 Mayıs 2013'te yapılmıştı.

Gebze'de üstgeçit yıkıldı!

Kocaeli’ nin Gebze ilçesinde Kemal Turan yönetimindeki tanker, İstanbul yönüne giderken açılan damperinin üstgeçide çarpması sonucu üstgeçit yıkıldı. Kaza nedeniyle D- 100 Karayolu trafiğe kapatıldı...

Binaya sonradan asansör yapılır mı?

Bir binaya sonradan nasıl asansör yapıldığı, asansör yapılabilmesi için gerekli olan izin ve belgeler Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki bir binaya sonradan nasıl asansör yapılır? Asansör masraflarını kim öder?

manisa üstgeçit asansör Haberi

manisa üstgeçit asansör


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan iki üst geçide yapılan asansörler 12 Haziran Perşembe günü hizmete girdi. 


Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan Mustafa Çapra ve Hüseyin Genç üstgeçitlerine yapılan asansörler hizmete giriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından ortaklaşa götürülen çalışmalar çerçevesinde tamamlanan asansörler açıldı.




Manisa Büyükşehir...