07 / 05 / 2024

Manisa Vahdet Camisi yıkıldı mı

Manisa Vahdet Camisi yıkıldı mı

Manisa'da depremin yaraları sarılıyor. Bölgede ağır hasar alan Karakurt Mahallesi'nde bulunan Vahdet Camisi, ekipler tarafından yıkıldı.

Manisa'daki 551 yıllık Paşa Camii kapatıldı!

Manisa'da meydana gelen depremlerin ardından Akhisar'da merkezinde bulunduğu 551 yıllık Paşa Camisi'nin minaresinde çatlaklar meydana geldi.

Ağır hasarlı Manisa Vahdet Camisi yıkıldı!

Manisa'da depremin yaraları sarılıyor. Bölgede ağır hasar alan Karakurt Mahallesi'nde bulunan Vahdet Camisi, ekipler tarafından yıkıldı.

Manisa Saliha Camisi için yıkım kararı!

Manisa ilinin Salihli ilçesinde 1956'da inşaatı tamamlanan ve 63 yıldır ibadete açık olan Saliha Camisi, yıkılma tehlikesi nedeniyle ibadete kapatıldı...

Manisa'daki 256 yıllık Kısık Camisi imara göre yokmuş!

256 yıl önce Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde yaptırılan Kısık Camisi imara göre aslında yokmuş...

Manisa Soma'daki 150 yıllık evler restore ediliyor!

Manisa’nın Soma ilçesinde yaklaşık 150 yıllık bir geçmişinin olduğu belirtilen Çarşı Camisi’nin yanındaki Ahmet Kemahlı’dan kalma ev, restore ediliyor.

Manisa Şehzadeler tarihi Lalapaşa Camisi bakım bekliyor!

Şehzadeler kenti Manisa'da, Osmanlı eserlerinden biri olan tarihi Lalapaşa Camisi'nin bahçesi tinercilerin mekanı haline geldi.

Mehmet Tiryaki Tabakhane Camisi'nin inşaatını inceledi!

Tabakhane Camisi'nin yıktırarak yeniden yapımını üstlenen Simav'ın İzmir ve Manisa'daki hayırsever iş adamı Mehmet Tiryaki, Tabakhane Camisi inşaatını ilk kez inceledi.

Manisa'da 65 cami restore edilecek!

Manisa'da, aralarında Kanuni Sultan Süleyman'ın annesi Hafsa Sultan'ın yaptırdığı Sultan Camisi ile 3. Murad'ın Mimar Sinan'a yaptırdığı Muradiye Camisi'nin de arasında olduğu asırlık 65 cami restore edilecek

Manisa Belediyesi'nden kaçak yapılara sıfır tolerans mesajı!

Manisa Belediyesi kent genelindeki kaçak yapılarak yönelik başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi önünde bulunan ve kaçak olduğu tespit edilen cafe yıkıldı

Manisa'da tren garında korkutan yangın!

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde tren istasyonunda yangın çıktı

Abdullah Gül'ün gezdiği Şeyh Zayed Camisi, Türk motifleriyle süslü!

Abdullah Gül'ün Abu Dabi'de ziyaret ettiği Şeyh Zayed Camisi, Türk motifleriyle dikkat çekiyor

Mimar Sinan Camisi, Ramazan ayına yetişecek!

Başbakan Tayyip Erdoğan, MYK toplantısı için dün Ankara'ya gitmeden önce Ataşehir'de yapımı devam eden Mimar Sinan Camisi inşaatında incelemelerde bulundu

Manisa Belediyesi'nden Vestel'e kaçak yapı cezası!

Manisa Belediyesi, Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ'ye kaçak bölümlerin yıkımı için tebligat gönderdi

Manisa Vahdet Camisi yıkıldı mı Haberi

Manisa Vahdet Camisi yıkıldı mı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 22 Ocak'ta yaşanan 5,4 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar gören binalar yıkılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; depremden etkilenen Akhisar, Kırkağaç ve Saruhanlı ilçelerine bağlı mahallelerde bulunan binalarda belirlenen hasarın boyutuna göre yıkım ya da onarım çalışmaları gerçekleşiyor.

Ağır hasar alması nedeniyle yıkılacak Karakurt Mahallesi'ndeki Vahdet Camisi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleşti.

Caminin minaresinin yıkımı da bağlanan halatlarla kademeli olarak yapıldı. Caminin yerine yenisinin yapılacağı açıklandı.

Manisa Akhisar'da geçen hafta 5,4 büyüklüğündeki depremi sonrasında dün de merkez üssü Akhisar olan 4,7, Kırkağaç olan 4,8 ve 4,1 büyüklüğünde depremler...