06 / 05 / 2024

Manisa ve Giresun kamulaştırma

Manisa ve Giresun kamulaştırma

Manisa ve Giresun illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İl Özel İdare'den 2 ilde satılık kargir bina, konut ve arsa!

İl Özel İdare Edirne ve Giresun'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Antalya'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

10 bin TL'ye arsa sahibi olmak mümkün! Kocaeli, Ankara, Manisa ve Alanya'da satışa çıkarılan araziler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yeni bir liste ile hazineye ait arazilerin ve arsaların satışını açıkladı. Buna göre, yatırımcılar için büyük fırsatlar sunuyor ve uygun fiyatlar ile de alıcılara sunuluyor. 

Milli Emlak'tan tam 3 ilde KDV'den muaf arazi! 43 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Kahramanmaraş'ta 3 arazi satacak. Toplamda 3 şehirde satışa çıkarılan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

İki ilde satılık ve kiralık 37 iş yeri!

Samsun ve Giresun'da yer alan 37 iş yeri için satış ve kiralama ihaleleri düzenleniyor. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Meteoroloji uyardı! Gece geç saatlerde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğün tarafından yapılan açıklama kapsamında, bu akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa ve Muğla'da yerel kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiği kaydedildi.İşte haberin ayrıntıları...

Selden etkilenen 9 ile 360 milyon 700 bin liralık ödenek gönderildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada sellerden etkilenen 9 kente toplam 360 milyon 700 bin liralık ödenek gönderildiğini, aşırı yağışlar sonucu Samsun, Zonguldak ve Giresun'da 3 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

SGK 13 ilde 61 gayrimenkulü satıyor! KDV'den muaf fırsatıyla!

SGK, Ankara, Çorum, Karaman, Kütahya, Samsun, Erzurum, Nevşehir, Uşak, Muğla, Antalya, Denizli, Manisa ve Aydın illerinde yer alan 61 gayrimenkulü KDV'den muaf şekilde satışa sundu.

Manisa ve Giresun kamulaştırma Haberi

Manisa ve Giresun kamulaştırma

Manisa ve Giresun illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için