16 / 05 / 2024

manisa yeni meydan projeleri

manisa yeni meydan projeleri

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Kırkağaç bir sosyal alana sahip oldu. Çalışma kapsamında Saat Kulesi Meydanı'nın sert zeminlerinde traverten, bazalt kaplama ve 8 adet ahşap bank kullanıldı

Manisa Büyükşehir 5 ilçe için yeni projeler hazırladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi; Kula’da iki adet yol projesi, Demirci kapalı pazaryeri, meydan ve otopark projesi, Salihli yer altı otoparkı, Selendi pazaryeri projesi ve Gördes Makbule Hanım Meydanı projelerinin hazırlandığını duyurdu.

Manisa Meydan 19 Haziran'da satışta! Yeni proje!

Gergül İnşaat tarafından Manisa Uncubozköy'de hayata geçen Manisa Meydan projesi 19 Haziran'da lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje içerisinde alışveriş merkezi, ofis ve konutlar yer alacak.

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

TOKİ'den Manisa'ya 304 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kula'da 304 yeni konut inşa edecek.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Manisa'nın yeni fay hattı, imar haritalarına işlendi!

Manisa fay hattı ortaya çıkarıldı. Yeni hat imar haritalarına kaydedildi. Manisa'da imar haritalarına işlenen fay hattı doğrultusunda bina stoğu gözden geçirilecek.

Volkswagen'ın yeni fabrikası Manisa'da kurulacak! 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı: Riskli yapıların tahliyesinde halkımdan destek bekliyorum!

Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli yapıların tahliyesine ilişkin, "Bu konuda halkımdan destek bekliyorum. Çünkü ben vatandaşımı, milletimi seviyorum. Bu adımı atmamız lazım." dedi...

manisa yeni meydan projeleri Haberi

manisa yeni meydan projeleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç'a yeni bir meydan kazandırdı. Büyükşehir belediyesinin görev, yetki ve sorumluluk alanına bırakılan Saat Kulesi Meydanı yeni yüzüne kavuştu. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Kırkağaç bir sosyal alana sahip oldu. Çalışma kapsamında Saat Kulesi Meydanı'nın sert zeminlerinde traverten, bazalt kaplama ve 8 adet ahşap bank kullanıldı. Bunun yanı sıra led aydınlatmaları ve galvanize kaplamadan özel şekiller verilen palmiyelerle meydana hareket kazandırıldı.

Saat Kulesi Meydan projesiyle Kırkağaç'a yeni bir sosyal alan kazandırıldığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Büyükşehir belediyesi olarak ilçelerimize renk getirecek, buralara prestij kazandıracak çalışmalar yapmanın peşindeyiz. Bunun için projeler üreterek bir bir hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Kırkağaç'ta Saat Kulesi Meydanı'nda peyzaj uygulamaları, led aydınlatmaları ve özel palmiyeler kullanarak vatandaşlara...