07 / 05 / 2024

manisa zeytinlik arazileri

manisa zeytinlik arazileri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman arazisindeki "delice" ağaçlarının aşılanacağını ve zeytinliklerin talep eden köylülere 49 yıllığına kiralanacağını bildirdi.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye zeytinlik, arsa ve arazi satacak! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Kaçırmayın!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de yer alan zeytinlik, arsa ve arazileri satışa çıkardı. 30 adet taşınmazın satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Salihli'de 12.6 milyon TL'ye satılık 12 arsa ve arazi!

Manisa Salihli Belediye Başkanlığı, Kabazlı, Kemer, Durasıllı, Eldelek ve Kemerdamları'nda bulunan 12 arsa ve zeytinlik arazilerini satışa çıkardı. İhaleleri 6 Eylül 2016'da gerçekleşecek arsa ve arazilerin toplam bedeli 12 milyon 623 bin 820 TL olarak belirlendi.

Manisa Akhisar Sigara Fabrikası'nın arazisine 6 teklif!

Manisa'da 1975 yılında temeli atılan ancak yapımı tamamlanamayan Akhisar Sigara Fabrikası'nın arazileri satışa çıkarıldı. Sigara fabrikasına ait iki arazi için ayrı ayrı açılan ihaleye 6 firma talip oldu.

Manisa'daki zeytinlik arazileri köylülere kiralanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman arazisindeki "delice" ağaçlarının aşılanacağını ve zeytinliklerin talep eden köylülere 49 yıllığına kiralanacağını bildirdi.

Gediz Nehri taştı, tarım arazileri su altında kaldı!

Ege Bölgesi'nin önemli su kaynaklarından olan Gediz Nehri'nin Manisa'nın Turgutlu ilçesinden geçen bölümünde meydana gelen taşkın sonucu tarım arazileri ile hayvan çiftliklerini su altında kaldı

Vakıf arazileri nasıl kiralanır?

Vakıf arazileri, mücavir alanların dışında yerleşim yerlerinden uzak, genellikle tarım amaçlı kullanılan tarla, bağ, bahçe, bostan, zeytinlik gibi yerlere deniyor. Peki vakıf arazileri nasıl kiralanır?

Manisa'da icradan satılık zeytinlik 1 milyon 693 bin TL'ye!

Manisa Gölmarmara Tiyenli Köyü'nde 1 milyon 693 bin TL değerindeki zeytinlik açık arttırmayla satılacak...

Tesco Kipa, Manisa Magnesia mağazasını açtı!

Tesco Kipa, Manisa Magnesia mağazasının hizmete açıldığını bildirdi

Kinder Manisa fabrikası gelirleri ile çocuk yuvası yapılacak!

Kinder ve Nutella'nın babası İtalyan Ferrero, 90 milyon euroluk Manisa fabrikasını 2013'te açacak. Fabrikada yapılacak üretimin parası da sosyal sorumluluğa aktarılacak

Manisa Turgutlu'da 4.4 milyon TL'den satılık depo!

T.C. Turgutlu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Manisa ili Turgutlu ilçesinde bulunan ve Tansaş lehine 10 yıl müddetle icar şerhi olan depoyu 4 milyon 440 bin 700 TL'den satışa çıkardı

Kuşadası'nda 3.5 milyon TL'ye satılık zeytinlik!

Aydın Kuşadası'nda bulunan zeytinlik 3 milyon 530 bin TL'ye satılacak. Satış, 17 Temmuz Salı günü 13:30-13:40 saatleri arasında yapılacaktır

Çanakkale'de 1.2 milyon TL'ye satılık zeytinlik!

Çanakkale'de 3 ayrı zeytinlik toplamında 1 milyon 241 bin TL'ye satılacak. Satışlar; 13 Temmuz Cuma günü 11:10-11:40 saatleri arasında yapılacak

manisa zeytinlik arazileri Haberi

manisa zeytinlik arazileri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman arazisindeki "delice" ağaçlarının aşılanacağını ve zeytinliklerin talep eden köylülere 49 yıllığına kiralanacağını bildirdi.


Bakan Eroğlu, Kırkağaç ilçesinde İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu ile Kırkağaç Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Erkek Öğrenci Pansiyonu açılışına katıldı.


Eğitime çok önem verdiklerini, yılda 100 milyar lira ayırdıklarını kaydeden Bakan Eroğlu, şöyle konuştu: 


"Geçmişte de ayrılıyordu ama 10 milyar lirayı bulmuyordu. 12 misli artırdık. Geleceğimizin teminatı evlatlarımıza çok inanıyoruz, onları en iyi şekilde yetiştirmek boynumuzun borcu. Cumhurbaşkanımız tablet dağıttı. Valimiz planlamayı değiştirecek en yakın zamanda buraya tablet bilgisayarlar, akıllı tahtalar da gelecek. Çok amaçlı yazıcılar ile okullarımızı donatacağız. Cumhurbaşkanımızın çok önemli bir talimatı var; ‘Almanya’daki Helga’nın, Hans’ın imkanları neyse benim Ayşegül ve Hasan kardeşimin imkanları aynı olacak’ diyor....