04 / 10 / 2024

Manisada 11 arıtma tesisi

Manisada 11 arıtma tesisi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'da mevcut atık su arıtma tesislerini işlevsel hale getirmek için kollanrı sıvadı. 11 arıtma tesisinin bakım ve işletme ihalelerinin tamamlanması ardından hizmete gireceği belirtildi.

Küçük Menderes'in 11. arıtma tesisi tamamlandı!

Küçük Menderes'in evsel, endüstriyel ve tarımsal kirlilikten kurtarılması için çevre yatırımlarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki 11. arıtmayı da açtı

Konya Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, yıllardır atıl vaziyette bulunan günlük 11 bin metreküp kapasiteli Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisini işletmeye aldı.

Konya Akşehir'e 11 milyon TL'lik su arıtma tesisi yapılıyor!

Konya'nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. Atık su arıtma tesisinin 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapıldı.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Küçük Menderes’e 11. arıtma geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek amacıyla yeni yatırıma hazırlanıyor. Hasköy’e Avrupa standartlarında bir arıtma tesisi kurulurken, evsel atıklar da 8 kilometrelik iletim hattı ile taşınacak.

Küçük Menderes'e 11. arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir 10 milyon 256 bin liralık yatırımla tesisin yapımına önümüzdeki günlerde başlayacak. Tesis, Büyükşehir'in Küçük Menderes'te 11. arıtma tesisi olacak.

Van Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi için toplantı yapıldı!

Van’da, Avrupa Birliği’nin (AB) hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili bir toplantı düzenlendi. Proje ile ilgili 11. aylık toplantı VASKİ toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kayseri Tomarza Atık Su Arıtma Tesisi'nin temel atıldı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde atık su arıtma tesisinin temeli atıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin 500 milyon lira olan yatırım bütçesinin 250 milyon lirasını yeni bağlanan 11 ilçeye ayırdıklarını söyledi.

Yeni Foça’da İleri Bijolojik Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir Yeni Foça’da, evsel atıkların arıtılacağı, toplamda 11 milyon 328 bin TL’ye mal olan 50 bin kişilik nüfusa göre projelendirilen ileri biyolojik arıtma tesisinin temeli atıldı.

Yeni Foça’da İleri Bijolojik Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir Yeni Foça’da, evsel atıkların arıtılacağı, toplamda 11 milyon 328 bin TL’ye mal olan 50 bin kişilik nüfusa göre projelendirilen ileri biyolojik arıtma tesisinin temeli atıldı.

Edirne İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 35'i tamam!

DSİ 11. Bölge Müdürü Adil Sabancı, Edirne içme suyu arıtma tesisinde incelemede bulundu. Yüzde 35'i tamamlanan tesisin gelecek yıl ağustos ayında tamamlanması öngörülüyor.

Gaziantep Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 25 Ağustos'ta!

Gaziantep Şehitkamil İlçesi'de yer alan Atıksu Arıtma Tesisi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 25 Ağustos 2015 günü saat 11:00'da yapılacak.

Ankara Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 11 Ağustos'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde bulunan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 11 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Manisada 11 arıtma tesisi Haberi

Manisada 11 arıtma tesisi

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Mart ayı içerisinde Manisa'da mevcut olan 11 atık su arıtma tesisinin bakım, onarım ve işletme ihalesini gerçekleştireceklerini belirtirken, ihalelerin tamamlanmasının ardından tesislerin tam kapasiteli olarak hizmet vereceğini söyledi. 



Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, çevresel açıdan büyük önem taşıyan atık su arıtma tesislerinin aktif olarak kullanılması noktasında çalışmalarına hız verdi. Manisa merkezi, Alaşehir, Akhisar, Saruhanlı, Kula, Ahmetli, Gölmarmara atık su arıtma tesislerinin yanı sıra Karaoğlanlı, Durasıllı, Karakurt ve Gelenbe mahallelerinde aktif hale getirilecek arıtma tesisleri için ihale süreçlerinin başlatıldığını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, özellikle çevrenin korunması açısından büyük önem taşıyan bu tesislerin bir an önce etkin olarak kullanılmasına hassasiyet gösterdiklerini dile getirdi. 



ÖNCE İHALELER YAPILACAK 


MASKİ Genel MüdürIüğü'nün2015 yılı içerisinde atık su arıtma...