04 / 05 / 2024

manisadaki itfaiye merkezleri

manisadaki itfaiye merkezleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede kuracağı modern müfreze ve itfaiye amirlikleri sayesinde muhtelif olaylara daha hızlı müdahale edebilecek.

Salihli İtfaiye Müfrezesi’nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Genç, Salihli ilçesine giderek mezarlık ve itfaiye müfrezelerinde incelemelerde bulundu.

Alışveriş merkezleri yerini, alışveriş caddelerine bırakıyor!

Türkiye’de artık alışveriş merkezleri yerini “Alışveriş Caddeleri”ne bırakıyor. Gül, “Alışveriş caddeleri, geleneksel pazar anlayışını alışveriş merkezi tarzıyla birleştiriyor. Bu yüzden AVC’lerdeki mağazalar, daha çok ilgi görüyor” dedi.

Manisa Çamlıca'daki itfaiye müfrezesi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yangın ve diğer afetlere daha hızlı müdahale etmek amacıyla oluşturulan müfrezenin kısa süre içerisinde bölge sakinlerinin hizmetinde olacağı belirtildi.

Manisa Pınarlar’daki itfaiye müfrezesi tamamlanıyor!

Vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet ulaştırabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Pınarlar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor.

Manisa Çamlıca Mahallesi'ne itfaiye müfrezesi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce'ye yeni itfaiye müdürlüğü inşa edilecek!

Düzce belediyesi itfaiye müdürlüğü için yeni bir proje geliştirdi. Buna göre, Düzce merkez ve kalıcı konutlar bağlantı noktasında yeni bir itfaiye merkezi oluşturulacak.

Sultangazi'deki aile sağlık merkezleri hizmete açıldı!

Sultangazi'de Gazi ve Uğur Mumcu Mahallelerinde hizmete giren aile sağlık merkezleri, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütecek.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Torunlar GYO TRN Alışveriş Merkezleri'ni devralıyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim şirketi ile birleşimine ilişkin bildiri yayınladı.

İstanbul, global finans merkezleri listesinde 12 sıra geriledi!

İstanbul, Global Finans Merkezleri Endeksi (Global Financial Center Index-GFCI) listesinde 12 sıra birden geriledi.

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı?

Genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veren alışveriş merkezlerinin açılış kapanış saatleri bayramda değişiyor. İşte Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2016 sorularının yanıtları...

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Manisa Gördes İtfaiye Müfrezesi'nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi; yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek amacıyla Gördes’te itfaiye müfrezesinin temelini attı.

manisadaki itfaiye merkezleri Haberi

manisadaki itfaiye merkezleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi doğal afet, yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek için 17 ilçede çalışmalarına başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, il genelinde 31 adet müfreze ve 6 adet itfaiye amirliği açacak. Yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısaya indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek amacıyla oluşturulacak müfrezeler 7 gün 24 saat hizmet verecek. Eski ve çok kötü durumda olan müfrezelerin yenileri ile değişeceğini belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül,  37 adet yeni, 7 adet tadilatı yapılan ve 11 adet de mevcut müfreze, itfaiye amirlikleri ile toplam 55 noktaya ulaşacaklarını belirtti. “İtfaiye Dairesi Başkanlığı olarak müfreze noktaları ve itfaiye amirliklerini çoğaltıyoruz. İl genelinde vatandaşa daha hızlı ve etkili hizmetin gidebilmesi...