02 / 07 / 2024

manisadaki mezbahalar

manisadaki mezbahalar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Demirci ve Gördes ilçelerindeki mezbahalarda incelemelerde bulundu.

Manisa'ya modern mezbahalar inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Demirci ve Gördes ilçelerindeki mezbahalarda incelemelerde bulundu.

Mersin modern mezbahalara kavuşuyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, daha önce Mersin’de sağlıksız koşullarda kesim yapılan mezbahaların yerine hijyenik, sağlıklı ve modern mezbahaları bir bir hizmete açmaya ve modernizasyonunu gerçekleştirmeye devam ediyor.

Balıkesir'e 10 milyonluk tesis!

Kentin en eski mezbahalarından Göbel Mezbahası, Medist Hayvancılık firması tarafından 10 yıllığına kiralanarak yenilendi

Balıkesir Göbel'e modern mezbaha!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı.

Manisa'da modern mezbahalar yapılacak!

Manisa'da ihtiyacı olan ilçelerde modern mezbahalar yapma noktasında harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına başladı.

ANET mezbaha alanını 17 milyon TL'ye satıyor!

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET A.Ş., yenileyerek sadece Antalya’nın değil Türkiye’nin en modern mezbahalarından bir haline getirdiği Organize Sanayi Bölgesi’ndeki mezbahayı 17 milyon lira muhammen bedelle satıyor.

Bursa Ticaret Borsası deri organize sanayi bölgesinden yer istiyor!

BURSA Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Büyükşehir Belediyesine, Merkez Osmangazi İlçesi'nde kentsel dönüşümden gelecek 33 daire mezbahaların belediyelerde kalmasına karşı Deri Organize Sanayi Bölgesi'nden kendilerine istedi.

manisadaki mezbahalar Haberi

manisadaki mezbahalar


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde modern mezbaha kazandırma çalışmalarına devam ediyor. Mevcut mezbahaların kontrolünü gerçekleştiren Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Demirci ve Gördes ilçesine giderek incelemelerde bulundu. Akbaş’a Veteriner İşleri Şube Müdürü Murat İnci, Demirci Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan ve Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli de eşlik etti.

İlçelerdeki mezbahalarda incelemelerine devam edeceğinin altını çizen Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçemizde modern mezbahalar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerimizde mevcut olan mezbahalarda da incelemeler yaparak sağlıklı ve kontrollü kesim yapılması için gerekenleri not alıyoruz.  Şimdi de Gördes ve Demirci ilçelerine gelerek incelemelerde bulunduk” dedi.



Manisa Büyükşehir...