15 / 05 / 2024

manisadaki tam otomasyonlu otopark

manisadaki tam otomasyonlu otopark

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en büyüğü olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkta incelemelerde bulundu.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Akaryakıtta vergi kaçağına son!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılması planlanan düzenleme ile akaryakıt kaynaklı vergi kayıp ve kaçağının engellenmesi amacıyla pompalardaki ödeme kaydedici cihazlar tam otomasyonlu yeni nesil cihazlarla değiştirilecek.

Manisa'ya 29 milyonluk otopark!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı törenle hizmete açıldı.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük araç kapasitesine sahip, 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkı hizmete açılıyor.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark 1 Haziran'da açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en büyüğü olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkta incelemelerde bulundu.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Türkiye'nin en büyük otoparkının inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Yozgat Sorgun'da konutlar jeotermal enerjiyle ısınacak!

Türkiye’nin önemli yer altı jeotermal kaynaklarına sahip olan Yozgat’ın Sorgun ilçesinde vatandaşlar tam otomasyonlu jeotermal enerji sistemi ile aylık yaklaşık 220 liraya evlerini ısıtıyorlar.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında!

‘Her eve bir bahçe2 anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Melik Taşdan: Kentsel dönüşüm tam olarak anlatılamadı!

Türkiye’de çürük binaların yenilenmesi amacıyla oluşturulan kentsel dönüşüm yasasının doğru bir karar olduğunu belirten DEMİAD Başkanı Melik Taşdan, kentsel dönüşüm yasasının hakla tam olarak aktarılmadığını söyledi.

Mustafa Baygan:Tüketicinin emlak sektörüne güveni tam!

ERA Türkiye'nin Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını emlak sektörüne güvenin hiç bitmeyeceği şeklinde yorumlarken "Kimse ağzına balon kelimesini almasın, tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam" dedi.

Asansör yönetmeliği 2015 tam metni!

Asansör işletme bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği, 24 Haziran 2015 tarihinde 29396 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik asansörlerin kullanım talimatlarını düzenliyor. İşte asansör yönetmeliği 2015 tam metni..

Mustafa Baygan: Tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını 'Emlak sektörüne güven hiç bitmez" şeklinde yorumladı. Baygan "Kimse ağzına balon kelimesini almasın, tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam" dedi.

manisadaki tam otomasyonlu otopark Haberi

manisadaki tam otomasyonlu otopark


Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlandı. Otoparkta incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve modern bir teknolojiyle hizmet verecek olan 560 araçlık otoparkın, bölgedeki otopark sorununu önemli ölçüde çözeceğini söyledi.


Açılış öncesinde otoparktaki son durumu değerlendiren Başkan Ergün’e, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve yetkililer de eşlik etti. Otoparkın çalışma sistemi ve çevresindeki düzenlemeleri de inceleyen Başkan Ergün, 1 Haziran itibarı ile otoparkın tam kapasite ile hizmet vermesi için tüm hazırlıkların tamamlanması talimatını verdi. Başkan Ergün, “1 Haziranda açılışını gerçekleştireceğimiz Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkını Manisa’ya kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Otoparkımız, 560...