25 / 07 / 2024

Manisanın altyapı sorunlarına çözüm

Manisanın altyapı sorunlarına çözüm

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 114 mahallede eskiyen altyapı sistemlerini yenileyerek veya yenilerini kurarak 456 projeyi hayata geçirecek.

İş arayanların şans ayağına geldi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Başvurular bitmeden hemen bakın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına personel alımı yapılacak. Bakanlık bünyesinde meydana gelen eksiklik gidilecek. İşte detaylar!

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

2021 için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na 15,1 milyar TL ödenek sağlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan Yatırım Programı'nda yer alan 3 bin 91 projeye 138,3 milyar TL ödenek tahsis edildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na 15,1 milyar TL ödenek sağlandı.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

COVID-19'un mülkiyet ve imar sorunlarına etkisi azaltılacak!

Koronavirüsün mülkiyet ve imar sorunlarına etkisini azaltmak için Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi meclise sunuldu...

Mülkiyet ve İmar Sorunlarına Olası Etkilerinin Azaltılması İçin Kanun Teklifi!

COVID-19 Salgınının Mülkiyet ve İmar Sorunlarına Olası Etkilerinin Azaltılması İçin Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi gereğince Hazineye ait taşınmazları satın almak suretiyle başvurarak taksit ödemelerine başlayan kişilerin taksit ödemelerinin ertelenmesi amaçlanıyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür etti. İmamoğlu, "Dün yapılan açıklamayla, bakanlığımız süreci yürüteceğini belirtti. Bu da mutluluk verici. Umarım kısa zamanda İstanbulluların hizmetine bu yol girer" dedi

Kanal İstanbul çevre sorunlarına yol açmaz!

Rus uzmanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul’un yapımıyla ilgili açıklamasının yol açtığı tartışmaları değerlendirdi. Uzmanlar, kanal yapımının çevre sorunlarına yol açmayacağını belirtti...

Hatay'ın altyapı sorunları çözüme kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarına başladı!

Manisanın altyapı sorunlarına çözüm Haberi

Manisanın altyapı sorunlarına çözüm

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 114 mahallede eskiyen altyapı sistemlerini yenileyerek veya yenilerini kurarak 456 projeyi hayata geçirecek. 


MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yıllar önce döşenmiş eski hatları yenileme ve hiç altyapı sistemi bulunmayan mahallelerde içme suyu ve kanalizasyon hatları projelerine devam ediyor. İhale çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Manisa'nın köyden mahalleye dönüşen yerlerinde yaşayanların uzun yıllar altyapı sorunu yaşamayacağı bildirildi. MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 114 mahalle projesinde ilk etapta Salihli, Sarıgöl, Alaşehir ve Ahmetli'de kanalizasyon, içme suyu, enerji temini, dere ıslahı kesin projelerinin ihalesi gerçekleştirildi. MASKİ Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, "Uzun vadeli olarak hazırladığımız altyapı yenileme çalışmalarında 114 mahallenin daha altyapı sorunu ortadan kalkacak. İlk etapta 4 ilçemizdeki 25 mahallede kanalizasyon, 15 mahallede içme suyu,...