28 / 04 / 2024

Manisanın ikiz kuleleri 2016

Manisanın ikiz kuleleri 2016

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan, bir kulesinde MASKİ diğerinde Oda ve Derneklerin yer aldığı İkiz Kuleler düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri belli oldu! 

İş GYO tarafından İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporları yayınlandı. Peki İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

TOGO Kuleleri inşaatının bulunduğu parseldeki imar değişikliği iptal edildi!

Danıştay 6. Dairesi tarafından TOGO Kuleleri inşaatının yer aldığı parselde üzerindeki imar değişikliğinin iptaline ilişkin kararı onadı.

Çeşme'de ikiz villaların tadilat krizi!

İzmir Çeşme'de N.D.Ö  isimli vatandaş ikiz villaların  kendisine ait kısmını yeniden yaptı. Yıkım sırasında evi zarar gören  Cengiz Sunsal, hukuk mücadelesi veriyor. 

Tarihi yalıda komşu paniği!

II. Abdülhamid döneminde 1906 yılında Raimondo Daronco tarafından Sara Sultan'ın ikiz torunlarına yapılan Yeniköy'de bulunan Faik ve Bekir Bey yalısında yaşayan kardeşlerin başı komşusuyla dertte.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çelik kuleleri tamamlanıyor!

Yapımı tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanına sahip olacak olan köprünün Sütlüce ve Şekerkaya yakalarındaki ayaklarında kule bloklarının üst üste konulması bitiriliyor

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Mansur Yavaş ve Sinan Aygün arasındaki rüşvet krizinin arkasında ne var?

CHP'li Sinan Aygün, Togo Kuleleri inşaatı için Mansur Yavaş’ın kendisinden rüşvet istediğini iddia etmişti. Konu hakkında açıklamalar yapan Gazeteci-yazar Emin Pazarcı, "Önümüzdeki günlerde bu konu çok tartışılacak gibi, işin arkasında siyasi husumet var." dedi.

İbrahim Kalın'dan Togo Kuleleri açıklaması!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Togo Kuleleri meselesinde bizim açımızdan önemli olan bu iddiaların en kısa sürede aydınlatılması, bir ihlal, bir suç varsa bunun gereğinin de yargı makamları tarafından yapılmasıdır" dedi...

Sinan Aygün, Togo Kuleleri satış ofisinde iddiaları yanıtladı!

Eski CHP Milletvekili, eski Ankara Ticaret Odası Başkanı ve mühürlenen Togo Kuleleri inşaatının müteahhidi Aygün, Togo Kuleleri satış ofisinde, inşaatın mühürlenmesi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş hakkında ortaya attığı iddialarla ilgili basın toplantısı düzenledi... 

İş Kuleleri Kule 3'ün üzerine 444 milyon TL'lik ipotek konuldu!

İş GYO, Kuleleri Kule 3'ün üzerine ilgili İş Bankası'nın lehine 444 milyon TL tutarında ipotek tesis edilmesine karar verdi.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Ebru Gündeş ikiz yalısını boşaltıyor!

Reza Zarrab ile evli olan Ebru Gündeş, Kanlıca’daki ikiz yalısını yavaş yavaş boşaltmaya başladı.

İş Kuleleri Kule 3'ün kiralamasında son durum!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralanmasına ilişkin açıklama yaptı...

Manisanın ikiz kuleleri 2016 Haberi

Manisanın ikiz kuleleri 2016


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan, bir kulesinde MASKİ diğerinde Oda ve Derneklerin yer aldığı İkiz Kuleler düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde 23 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen ve bir kulesinde MASKİ Genel Müdürlüğü, diğer kulesinde oda ve derneklerin yer aldığı İkiz Kuleler hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sarıgöl...