02 / 07 / 2024

Manisaya dev spor tesisi

Manisaya dev spor tesisi

Manisa’nın en önemli ihtiyaçlarını gerçekleştirdiği projelerle tek tek karşılamaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi, bir büyük projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Kartal'a dev spor kompleksi müjdesi!

Kartal Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı yeni projelerle ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, teknik ekipten bilgi alarak devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.

Darıca’daki dev spor salonunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'daki dev spor salonunun inşaatını tamamlıyor.

Rusya’daki dev stadyum yıkım sırasında çöktü!

Rusya’da konser ve spor etkinliklerinin yapıldığı dev stadyum yıkım sırasında çöktü. Stadyumun yıkımında çalışan işçilerin enkaz altında kalabileceği düşünülüyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

Eminevim, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na sponsor oluyor!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen dev anlaşmayla özel sporcular Eminevim desteği ile Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırlanmış olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Darıca’nın dev spor salonunun tribün betonu döküldü!

Darıca’da dev bir spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salonun tribün kat beton dökümünü tamamladı.

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 28 bin metrekarelik alan üzerinde dev spor tesisi inşa edildi. Spor tesisinde 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası bulunacak.

Uludağ'a dev spor tesisi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uludağ Oteller 1. Gelişim Bölgesi Spor Tesisi Yaşam Alanı ve Katlı Otopark Projesi hazırlandı.

Çanakkaleliler dev spor salonuna kavuşacak!

Çanakkale'nin Merkez Mahallesi Barbaros semtinde inşa edilen Spor Salonu projesinde çalışmalar hızlandı. 2 bin 500 seyirci kapasiteli projenin 650 günde tamamlanması planlanıyor.

Kaynarca Spor Kompleksi'nin ihalesi 13 Kasım'da!

Pendik Kaynarca Mahallesi'nin merakla beklediği dev spor kompleksininin ihalesi 13 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Manisaya dev spor tesisi Haberi

Manisaya dev spor tesisi


Manisa’nın en önemli ihtiyaçlarını gerçekleştirdiği projelerle tek tek karşılamaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi, bir büyük projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. 5 bin 500’lük TOKİ Konut Projesinin ardından dün de Milli Emlak Müdürlüğü ile Yunusemre Belediyesi arasında Doğa Sporları Merkezi için kullanılmak üzere 435 bin dönümlük alanın teslim protokolü imzalandı.


Yunusemre Belediyesi’nde gerçekleştirilen İmza Protokolü’ne Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Milli Emlak Müdürü Ali Kıyak, Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur, Mustafa Dandin, Can Mercül katıldı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile Milli Emlak Müdürü Ali Kaymak arasında imzalanan protokol sonrasında bir açıklama yapan Yunusemre Milli Emlak Müdürü Ali Kaymak, “Hazineye ait olan taşınmaz malların yönetiminde Maliye Bakanlığımızca yapılmaktadır. Toplumun sosyal ekonomik ve kültürel ihtiyaçları hızla değişmekte, bu ihtiyaçların karşılanması amacıyla...