14 / 05 / 2024

Manken Günnur Yavuz kimdir

Manken Günnur Yavuz kimdir

Manken, dizi oyuncusu ve emlak danışmanı Günnur Yavuz, podyumdan emlak sektörüne yöneldi. Peki Günnur Yavuz kimdir? Günnur Yavuz hangi okuldan mezun oldu? Günnur Yavuz nereli? İşte Günnur Yavuz'un biyografisi...

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Yavuz Burak Dağcı tarafından açıldı.

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Günnur Güleç, Muhsin Güleç ve Yusuf Emre Güleç ortaklığında kuruldu. 

ISC Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

ISC Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Günnur Gülbudak Kısa ve Uğur Kısa tarafından kuruldu. 

Borealis Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borealis Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yavuz ve Sefer Mete Sakal ortaklığında kuruldu.

Gebze Yavuz Selim ASM'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'ne yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Çinlilere satılacağı iddia edildi. İddiaya göre, Asaldi, hisselerinin tamamını satmayı planlıyor...

Çimtepe Turizm Gıda İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimtepe Turizm Gıda İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kurutlu tarafından kuruldu. 

Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Remzi Köseoğlu, Yavuz Hacıömeroğlu, Ahmet Bektaşoğlu ve Süleyman Yılmaz ortaklığında Kartal’da 225 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sinasos Star Hotel Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinasos Star Hotel Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haluk Başaran ve Yavuz Bolluk tarafından bugün 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı geliyor!

Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Köprüsü yüksek hızlı tren hattı projesi için düğmeye basıldı. 4 milyar 853 milyon 700 bin TL yatırımla hayata geçirilecek proje hattı 56 bin metre uzunluğunda olacak..

Manken Günnur Yavuz kimdir Haberi

Manken Günnur Yavuz kimdir

Günnur Yavuz kimdir?


Günnur Yavuz, 1985'te Zonguldak'ta dünyaya geldi. 20 yıl yaşadığı Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü'nden mezun oldu. 


Üniversiteden sonra iş hayatı sebebi ile İstanbul'a yerleşti.3 yıl televizyon sektöründe oyuncu olarak çalıştı. 


Emlak danışmanlığı yapan manken - oyuncu Günnur Yavuz için müzik dinlemek, fotoğraf çekmek, seyahat etmek, balık tutmak ve su altı dalışı ayrıca bir...