06 / 05 / 2024

Manyas ruhsatlı jeotermal saha ihalesi

Manyas ruhsatlı jeotermal saha ihalesi

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Balıkesir'in Altıeylül, Gönen, Manyas ve Havran ilçelerinde bulunan 4 adet arama ruhsatlı jeotermal saha 116 bin 841,64 TL'ye ihale edilecek.

Denizli'de 33 jeotermal saha ihalesi!

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli'de bulunan 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı sahayı ihale edecek. İhaleye en son başvuru 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan'da jeotermal kaynak alanı ihalesi 21 Mart'ta!

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kocasinan İlçesinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor. İhalesi 21 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri kura çekilişi ne zaman?

Başvuru değerinin 500 lira olarak kabul edileceği projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri kura çekilişi ne zaman?

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas başvuru işlemleri!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas başvuru işlemleri 14 Mart 2016 tarihinde yapılacak. Kura çekiminin 20 Nisan 2016 gününde yapılacağı projede toplam 500 adet daire emekliler için satışta.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvuru şartları!

Başvuru işlemlerinin 14 Mart 2016 tarihinde başlayacağı projede toplam 500 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor. Projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvuru şartları...

TOKİ Balıkesir Manyas emekli başvuruları!

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 500 adet daire emekliler için satışta. Projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. TOKİ Balıkesir Manyas emekli başvuruları 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

Başvuru bedelinin 500 TL olarak kabul edileceği projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvurusu için gerekli belgeler...

Balıkesir Manyas TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Balıkesir Manyas TOKİ Evleri başvuru bedeli olarak 500 TL kabul edilecek. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamına 500 adet konut emekliler için satışa çıkarılıyor.

Aksaray'da 2 adet jeotermal alan ihalesi yapılacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Güzelyurt ve Merkez'de bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak Arama sahasını ihaleye çıkarıyor. İhalesi 9 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gaziantep'te 3 jeotermal alan ihalesi yapılacak!

Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Şehitkamil ve Oğuzeli'ndeki 3 jeotermal kaynak alanı ihaleye çıkarıyor. İhalesi 16 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Konutları başvurusu ne zaman?

Ödeme seçeneklerine göre 240 aya varan taksit imkanının uygulandığı projede 500 adet daire emekliler için satışa sunuluyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Konutları başvurusu ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvuruları 14 Mart 2016 Pazartesi günü başlıyor. Ödemelere göre 240 ay kadar vade imkanı sunulan projede toplam 500 adet daire satışa sunuluyor.

TOKİ Balıkesir Manyas başvuruları ne zaman başlıyor?

Balıkesir Manyas TOKİ Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Projede yüzde 12 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas başvuruları ne zaman başlıyor?

Manyas ruhsatlı jeotermal saha ihalesi Haberi

Manyas ruhsatlı jeotermal saha ihalesi

ARAMA RUHSATLI JEOTERMAL ALANLARIN İHALESİ YAPILACAKTIR


Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:


1 - Devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan ve aşağıdaki tabloda ilçesi, mahallesi, cinsi, ve hektarı belirtilen AR.10/0059, AR.l0/0181, AR.10/0180, AR.10/0170 nolu 4 adet arama ruhsatlı jeotermal saha 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10.maddesinin 1.fıkrasının (c) bendi gereğince ihale edilecektir.

2 - İhale 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 45 inci maddesi gereğince; Balıkesir Yatırım izleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda (Eski Kuyumcular Mah. Anafartalar Cad. PTT Binası Kat: 3 Karesi/BALIKESİR) aşağıdaki tabloda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır.

3 - İşin Muhammen bedeli ve %3 geçici teminat miktarı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

4 - Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Balıkesir Yatırım izleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat...