31 / 07 / 2024

Manzara Adalar tanıtıma çıkıyor

Manzara Adalar tanıtıma çıkıyor

Değişimin mimarı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, İstanbul'un yeni gözdesi Kartal'ın yükselen değerine kimlik katacak "Manzara Adalar" projesinin basın toplantısı 22 Aralık Pazartesi gününe alındı.

Manzara Adalar'ın gelirin tamamı İş GYO'ya ait olacak!

Manzara Adalar konut satışlarından elde edilen gelirin tamamı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait olacak. Şirket konuyla ilgili tüm detayları KAP'ta yayınladı...

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesi tanıtıldı!

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesinin tanıtım programı düzenlendi. Programa, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Darülaceze İdari Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan katıldı.

Gayrimenkul Borsası yurt dışında tanıtılacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ'nin (GABORAS) tanıtımı için çalışma yürüttüklerini söyledi. Kaan, Recep Tayyip Erdoğan'ın GABORAS ile ilgili olumlu sözlerini hatırlattı.

Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri projesi tanıtıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sanayi sitelerini şehir dışına taşıma projesi kapsamında başvurusu gerçekleştirilen ve kabul edilen ilk proje olma özelliği taşıyan ’Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri’nin projesinin tanıtımı gerçekleştirdi. 

Anadolu Hayat Emeklilik merkez ofisi Manzara Adalar'a taşındı!

Anadolu Hayat Emeklilik’in verimli ve modern bir çalışma ortamı sunan, sürdürülebilir ve çevre dostu Leed sertifikalı yeni ofisi, Manzara Adalar Kartal’da 3 Eylül tarihinden itibaren faaliyet göstermeye başladı.

Trabzon Beşikdüzü'ndeki teleferik basına tanıtıldı!

100 milyon TL’ye mal olan ve bayramın ilk günü kullanıma açılan Karadeniz'in en uzun teleferiği basına tanıtıldı..

Manzara Adalar Anneler Günü kampanyası 2018!

Manzara Adalar Anneler Günü kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Projeden 1-13 Mayıs tarihleri arasında ev alanlara Paşabahçe Mağazaları'nda 2 bin TL değerinde hediye çeki veriliyor. 

Piyalepaşa İstanbul’un Alışveriş Sokağı perakende sektörüne tanıtıldı! 

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

GYO ve GYF'ler yatırımcıya tanıtılmalı!

CNR Emlak Zirvesi'nde GYO'lar ve GYF'lerin yatırımcıya tanıtılması için çalışma yapılması çağrısı yapıldı. 

Ankara Officium Beytepe tanıtıldı!

Hasmer Grup tarafından inşa edilen Officium Beytepe projesi tanıtıldı. Ankara’da hayata geçirilen proje 22 katlı tek blokta 114 ofis ve 23 mağazadan meydana geliyor.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Kartal Manzara Adalar güncel fiyat 2017!

Kartal Manzara Adalar projesinde stüdyo dairelerin tümü satıldı. Projede 62 metrekare 1+1 daireler ise 406 bin 656 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Manzara Adalar tanıtıma çıkıyor Haberi

Manzara Adalar tanıtıma çıkıyor

Değişimin mimarı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın,  İstanbul'un yeni gözdesi Kartal'ın yükselen değerine kimlik katacak "Manzara Adalar" projesinin basın toplantısı 22 Aralık Pazartesi günü saat 10:00 ile 12:00 arasında gerçekleşecek. Manzara Adalar'ın basın tanıtım toplantısına İŞ GYO Genel Müdürü Turgay Tanes katılacak.


Tarih: 22 Aralık Pazartesi, 2014

Yer: Feriye Lokantası, Ortaköy


Program 

10.00-10.30 Kayıt & Kahvaltı

10.30-11.30 Basın Toplantısı

11.30-12.00 Soru &...