05 / 05 / 2024

Manzara Adalar yatırım bedeli

Manzara Adalar yatırım bedeli

Manzara Adalar projesinde yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede tamamı peşin ya banka kredisi ile ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor. İşte İş GYO Manzara Adalar teslim tarihi...

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

İş GYO'dan Manzara Adalar'la gayrimenkul yatırım fonuna 352.2 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına yatırım yapılmasına ve Kartal Manzara Adalar bünyesinde bulunan ofis ve ticari alanların, 352 milyon 215 bin TL üzerinden tescil ettirilmesi suretiyle ayni olarak ödenmesine karar verildi..

Türkler'den Maldivler'e 200 milyon dolarlık yatırım!

Dünyanın en güzel tatil adalarından Maldivler'de Türk rüzgarı esiyor. Bölgedeki Türk yatırımı 200 milyon doları bulurken, Türk turist sayısı da giderek katlanıyor.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi!

Yapı Yatırım imzası taşıyan Seyr-i Adalar projesi tek bloktan meydana geliyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Karayipler'den Türk inşaatçılara yatırım çağrısı!

Karayipler’deki Turks&Caicos Adaları’nın Maliye, Ticaret ve Yatırım Bakanı Charles Washington Misick, başta turizm yatırımcıları olmak üzere Türkiye’den yatırımcıları ülkesine davet etti.

Kartal Manzara Adalar projesi ulaşım!

Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Kartal Manzara Adalar projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Manzara Adalar projesi ulaşım!

Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. İş GYO Manzara Adalar projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Manzara Adalar evleri ulaşım bilgileri!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Manzara Adalar Rezidans İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Manzara Adalar Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yapı Yatırım projesi satışta!

Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş.tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı.

Yakacık Manzara Adalar Evleri ulaşım!

Marmara Denizi ve Adalar manzarasını hizmete sunan proje Manzara Adalar Rezidans, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile Kartal-Yakacık'ta E-5 karayoluna 4 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar nerede?

Daire fiyatları 485 bin liradan başlayan Seyri Adalar Rezidans'ta banka kredisi kullanılması durumunda 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki Yapı Yatırım Seyr-i Adalar nerede?

Manzara Adalar yatırım bedeli Haberi

Manzara Adalar yatırım bedeli

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar projesi 138 bin 408 metrekare alan üzerine 6 blok olarak inşa ediliyor. İş GYO Manzara Adalar teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kartal'da hayata geçirile Manzara Adalar projesi 305 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projenin inşaat çalışmaları 2015 yılında başlayacak.Projede tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor.


Manzara Adalar projesinde yüzde 1 peşinat ödendiğinde kalan bedel için şu şekilde ödemeler yapılıyor; -Yüzde 75'i için banka kredisi kullanılıyor, kalanı için 3 eşit taksitle ödme yapılıyor. -Yüzde 24'ü teslimde, kalanı banka kredisi ile ödeniyor. -Yüzde 38'i teslimde, kalanı banka kredisi ile ödeniyor. 


İş GYO Manzara Adalar Kartal projesi konum olarak  FSM köprüsü 32 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı 16 kilometre,...