18 / 05 / 2024

Manzara adalar yüzde 20 indirim

Manzara adalar yüzde 20 indirim

GYODER, İNDER ve KONUTDER Kamu bankalarının başlattığı yüzde 0,98’lik konut kredisi faiz oranı uygulamasının ardından indirimli konut kampanyası başlattı. İndirimli konut kampanyasına İş GYO da katıldı. 

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar'da yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı!

İş GYO tarafından Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim ve anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranı fırsatı sunuluyor..

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranıyla konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca koşulsuz kira alma kampanyası da başlatıldı...

Manzara Adalar'da peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı!

Yeni yıla girerken İş GYO sürpriz kampanyaya başladı. Manzara Adalar'da yapılacak peşin alımlara yüzde 30 oranında indirim uygulanacak.

Manzara Adalar'da 120 ay 0,69 faiz oranı! Peşinde yüzde 15 indirim!

Manzara Adalar projesi İş GYO tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede uygulanan ödeme kampanyasıyla avantajlı seçenekler sunuluyor...

Manzara Adalar'da satış oranları yüzde 60 oldu!

İş GYO'nun Kartal'da hayata geçirdiği ve üçü konut, ikisi ofis olmak üzere 5 bloktan oluşan Manzara Adalar Projesi'nde satış oranları yüzde 60 oldu.

Manzara Adalar'da yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde!

Manzara Adalar'da yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde imkanı sunuluyor. İstanbul Kartal'da yükselen Manzara Adalar projesinde fiyatlar 351 bin 250 TL'den başlıyor...

Manzara Adalar'ın yüzde 50'den fazlası satıldı!

İş GYO’nun Manzara Adalar projesinin yüzde 50’den fazlası satıldı. Anadolu yakasındaki ulaşım yatırımları ve ödeme modellerinin bu ilgide etkisi büyük.

Kartal Manzara Adalar'da yüzde 40 konut sahibini buldu!

300 milyon dolar yatırım değerine sahip Manzara Adalar projesinde satışa sunulan 400 birimin yüzde 40'ı sahibini buldu. Projede teslimler 2018'in ilk çeyreğinde.

Kartal Manzara Adalar'ın yüzde 40'ı satıldı!

300 milyon dolar yatırım değerine sahip Manzara Adalar projesinde satışa sunulan 400 birimin yüzde 40'ı sahibini buldu. Projede teslimler 2018'in ilk çeyreğinde.

Manzara Adalar Kartal ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Manzara Adalar Kartal projesinde daire fiyatları 278 bin 408 TL'den başlıyor.Peki Manzara Adalar Kartal ne zaman teslim?

Kartal Manzara Adalar Evleri adres!

Manzara Adalar Evleri İş GYO tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor.Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Kartal Manzara Adalar Evleri adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Manzara Adalar Residence fiyat!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar Residence fiyat listesi kapsamında daireler 278 bin 408 TL'den başlıyor.

Manzara adalar yüzde 20 indirim Haberi

Manzara adalar yüzde 20 indirim

İstanbul Kartal'da inşa edilen şubat ayında teslimlerine başlanan Manzara Adalar projesinde yüzde 20 indirime artı olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 0,98 faiz oranıyla 10 yıla kadar vadeli ödeme imkanı konut sahibi olmak isteyenlerle buluşuyor. 

Ayrıca İş GYO’nun Nef ile ortak geliştirdiği projesi İnistanbul da tarihi kampanyaya dahil oldu.
 
Konut alıcıları, Manzara Adalar projesinde yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 0,98 faiz oranı fırsatlarından aynı anda yararlanabilecek. 

Nef ortaklığıyla hayata geçirilen İnistanbul projesinde de ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Bunun yanı sıra her iki projede de konut sahibi olmak isteyenler için daireler hemen teslim ediliyor. 

15 Mayıs ile 15 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya dışında devlet tarafından uygulamaya alınan KDV ve tapu harcı indirimlerinden de...