21 / 07 / 2024

Manzaram Adalar inşaat aşanı

Manzaram Adalar inşaat aşanı

AC Yapı projesi olarak hayata geçirilen Manzaram Adalar arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirlendi. Projenin A bloğunda 447 adet, B bloğunda ise 287 adet daire yer alıyor...

Turmaks İnşaat'tan Maldivler'e 180 yataklı modern hastane!

Turmaks İnşaat, Maldiv Adalarının en modern hastanesinin inşaatını tamamladı. Hastane, Güney Doğu Asya ülkelerindeki en modern hastanesi olma özelliğine sahip.

Simge İnşaat'tan Adalar Belediyesi'ne haciz!

Adalar Belediyesi'nde haciz şoku yaşandı. Belediyeden 20 milyonu aşkın alacağı bulunan bir inşaat firması, icra müdürü ve şirket yetkilileri ile belediyeye gelerek haciz işlemi başlattı.

Vartaş İnşaat Fikirtepe adalarında son durum ne?

Fikirtepe'de en fazla ada ile anlaşan yani; toplamda beş ada ile imza süreci başlatan ve toplayan Vartaş İnşaat'ın çalışmaları ne aşamada? Vartaş'ın kat karşılığı inşaat sözleşmeleri imzaladığı bu adalarında son durum nedir?

Yassıada'daki otel inşaatı arkeolojik kalıntılara zarar veriyor!

Yassıada'daki otel inşaatının adadaki arkeolojik kalıntılara zarar verdiğini belirten Adalar Savunması tarafından yapılan açıklamada, "Davalar ve hukuki süreç devam etmesine rağmen içine Yassıada ve Sivriada'da başlatılan inşaat süreci yasadışıdır" denild

Yassıada'da başlatılan otel inşaatı yasadışı mı?

Yassıada'daki otel inşaatı adadaki arkeolojik kalıntılara zarar verdiğini belirten Adalar Savunması tarafından yapılan açıklamada, "Davalar ve hukuki süreç devam etmesine rağmen içine Yassıada ve Sivriada'da başlatılan inşaat süreci yasadışıdır" denildi.

Seyr-i Adalar projesinin inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak!

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen Seyr-i Adalar projesinin inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak. Proje lüks inşaat konseptinde, rezidans konforunda özel mimari ile hazırlanıyor.

Ant Yapı Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütüyor!

ANT YAPI, Kartal bölgesinde yer alan İş GYO’ya ait üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütüyor.

Manzara Adalar Kartal'da inşaat çalışmalarına başlandı!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar'ın satışta olan dairelerinin yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı 3 boyutlu izlenebiliyor

Manzara Adalar’ın inşaat çalışmaları başladı! 1.639 TL taksitle!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar’ın satışta olan dairelerinin yüzde 30’u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı’nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı.

Manzara Adalar'ın inşaat işlerini Ant Yapı yapacak!

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesinin inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek..

İş GYO Manzara Adalar inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek!

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesinin inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek.

Manzara Adalar projesi inşaat işlerini Ant Yapı yapacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Kartal Manzara Adalar projesi inşaat işini üstlenen firma yayınlandı.

Manzara Adalar 313 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip!

İş GYO, Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ı tanıttı. Proje, toplam 313 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde üçü konut, ikisi ofis toplam beş blok ve ticari üniteleri ile hayata geçecek..

Manzaram Adalar inşaat aşanı Haberi

Manzaram Adalar inşaat aşanı

Manzaram Adalar arsa alanı hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Projede yer alan dairelerin satışlarına yakında başlanacak. 


AC Yapı tarafından inşa edilen Manzaram Adalar Evleri, A bloğunda 447 adet, B bloğunda ise 287 adet daireden meydana geliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


AC Yapı Manzaram Adalar'da; sauna, kapalı otopark, fitness center, dinlenme alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


6 bin metrekaresi ticari birimler için ayrılan Manzaram Adalar Kartal projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yükseliyor. 


İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yaşama geçirilen Manzaram Adalar arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirlendi.


Telefon: 444 50 51

Web: http://www.acyapi.com/manzaramadalar/

Merve...