06 / 05 / 2024

Mapa İnşaat iftar yemeği

Mapa İnşaat iftar yemeği

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi ile Keşan-Gelibolu karayolunun yapım ihalesini alan Mapa İnşaat Alaybey'de iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Kooperatif Başkanları ve 300 e yakın mahalle halkı katıldı.

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satıyor! 

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satmaya karar verdi, iki şirket ortaklıktan çıkmak için hazırlıkta...

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

MAPA İnşaat'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon TL destek!

MAPA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal yaptığı açıklamada Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon TL destek vereceklerini duyurdu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü yetkilileri Türkiye Müteahhitler Birliği iftarında buluştu!

İnşaat sektörü, hükümet temsilcileri, bürokratlar ve büyükelçiler Türkiye Müteahhitler Birliği iftarında buluştu.

İnşaat sektörü, AYİD iftar yemeğinde buluştu!

Kısa adı AYİD olan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, geleneksel iftar yemeği tüm inşaat sektörünü, sektör temsilcilerini Büyük Kulüp'te düzenlenen Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, geleneksel iftar yemeğinde buluşturdu.

İnşaat sektörü temsilcileri Yeni Aykutlar'ın iftarında buluştu!

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde toprak sanayi sektöründe faaliyet gösteren Yeni Aykutlar Toprak Sanayi, düzenlediği iftar yemeğinde İnşaat sektörü, iş ortakları ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Mapa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mapa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Recep Memur ve Şeyh Hamit tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da kurulacak.

Mapa Enerji İnşaat Temizlik ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mapa Enerji İnşaat Temizlik ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Kazi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Terim Sokak'ta kuruldu.

DKY İnşaat 3 bin hak sahibine iftar verdi!

İstanbul Yenisahra'da kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını sürdüren DKY inşaat, bölgedeki 3 bin hak sahibine iftar verdi. DKY İnşaat, 'Yeniden istanbul' temasıyla başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor...

Mapa İnşaat iftar yemeği Haberi

Mapa İnşaat iftar yemeği


Tekirdağ'ın Malkara İlçesi ile Keşan-Gelibolu karayolunun yapım ihalesini alan Mapa İnşaat, ilçeye bağlı Alaybey Mahallesinde vatandaşlara iftar yemeği verdi. 

İftar Programı ile ilgili bir açıklama yapan Mahalle Muhtarı Hüseyin Küreşçi" Malkara-KeşanGelibolu 100 kilometrelik yol yapım işini alan Mapa inşaat firması köyümüz sınırları içerisinde tesisi kurdu.Köyümüze her türlü desteği sağlıyorlar.İftar yemeklerini artık geleneksel hale getirdiler. Bu yılda köy halkımıza iftar yemeği verdiler. Alaybey Mahallesi olarak teşekkür ediyoruz. " dedi. 

D-100 Karayolunun inşaatını yapan firmanın verdiği iftara Muhtarlar Derneği Başkanı ve İshakça Mahalle Muhtarı Bilal Temurtaş, Hacıevhat Mahalle Muhtarı Rafet Çıngar, Camiatik Mahalle Muhtarı Recai Öztürk, Yeni Mahalle Muhtarı Ayhan Adem Ihlamur, Çavuşköy Mahalle Muhtarı Erdal Esen, Kooperatif Başkanı Saim Koru, Deveci Mahalle Muhtarı Hüseyin Öz, Kooperatif Başkanları ve 300 e yakın mahalle...