15 / 05 / 2024

Mapfre Grubu toplantı

Mapfre Grubu toplantı

Mapfre'nin bu yıl İstanbul'da gerçekleşen CEO'lar toplantısında konuşan Mapfre Grubu Başkanı Antonio Huertas, Türkiye'nin yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ettiğini söyledi. Toplantıya 60'ın üzerinde Mapfre temsilcisinin katıldı...

Reysaş GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 23 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını ve A Grubu Olağan Genel Kurul Toplantısını koronavirüs salgını nedeniyle iptal etti...

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

İstanbul'da imar barışı toplantısı!

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü İstanbul’da “İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirdi. Toplatıda imar barışı ile ilgili merak edilen her şey konuşuldu.

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Merosa Şirketler Grubu basın lansmanı bugün!

25 yıl aşkın süredir Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan Merosa Şirketler Grubu, Güneşli Tower Projesi ve diğer projelerinin tanıtımının yapılacağı lansman toplantısı bugün yapılacak.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Platform İZMİM'in ilk toplantısı gerçekleşti!

İzmir Ticaret Odası 70. Mimarlık Grubu üyeleri tarafından kentte kaliteli projeler üretebilmek için kurulan Platform İZMİM ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Isparta Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Isparta Sütçüler'deki II.B Grubu Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Tesis için toplantı 7 Mart günü gerçekleşecek.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Fikirtepe toplantısı!

Başaran Grubu Fikirtepe projesinde bazı ada maliklerinin talepleri üzerinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde toplantı gerçekleştirildi...

Bolu Kalker Ocağı Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 28 Temmuz'da!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Çaygökpınar Köyü civarında bulunan 2-A Grubu Kalker Ocağı Kırma Eleme Tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Mapfre Grubu toplantı Haberi

Mapfre Grubu toplantı

Mapfre Grubu'nun her yıl farklı bir ülkede üst düzey yöneticilerinin buluşmasıyla gerçekleşen CEO'lar toplantısı bu yıl İstanbul'da gerçekleşti. 60'ın üzerinde Mapfre temsilcisinin katıldığı toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Mapfre Grubu Başkanı Antonio Huertas şunları söyledi: "Üç yıl önce Mapfre Başkanı olduğumda bir karar aldık ve yılda bir kere Mapfre'nin faaliyet gösterdiği ülkelerden birinde toplanalım dedik. Bu çerçevede üçüncü toplantımızı Mapfre içinde çok önemli bir yere sahip olan İstanbul'da gerçekleştirdik ve toplantıda önümüzdeki üç yıl için Mapfre stratejisini analiz ettik." Türkiye'nin kendine has özellikleri olduğunu ve yatırımcıların dikkatini çektiğini söyleyen Huertas, "Birincisi Türkiye büyük bir ülke ve büyük bir nüfusu var. İkinci olarak sürekli büyüyen bir ekonomiye sahip. Üçüncü olarak gerçekten stratejik olarak çok değerli bir noktada yer alıyor" dedi. 


'10'UNCU SIRADAYKEN...