07 / 05 / 2024

mapıc Dumankaya

mapıc Dumankaya

Dumankaya İnşaat’ın, Fransa’nın Cannes Kenti’nde düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası perakende fuarı olan MAPIC’te görücüye çıkardığı karma projeleri Ritim İstanbul ve Miks dünya perakendecilerinin beğenisini kazandı...

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

80 Türk şirketi MAPIC'e çıkarma yapacak!

Perakende devleri ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini Fransa’nın Cannes kentinde 13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek MAPIC’e, 80 Türk şirketi çıkarma yapacak...

MAPIC 2019, 13-15 Kasım'da'!

Fransa Cannes’da 13 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında 25’inci defa kapılarını açacak olan MAPIC, dünyanın önde gelen perakende sektörü temsilcileri ve markalarını gayrimenkul oyuncuları ile bir araya getirecek...

Galataport Projesi MAPIC 2018'de yerini aldı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ortaklığı ile yürüttüğü Galataport Projesi, perakende ve yatırım sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarları arasında yer alan MAPIC 2018’e Türkiye’den katılan tek yatırımcı oldu.

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

Dumankaya'dan Abdullah Yazıcı FETÖ davasında savunma yaptı!

"Himmet" adı altında para toplayıp FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam edildi...

Dumankaya’nın patronlarına 22,5 yıl hapis istemi!

Savcı, FETÖ’cü Dumankaya davasında iddianamesini tamamladı. Uğur Dumankaya ve Halit Dumankaya’nın aralarında bulunduğu sekiz kişinin 22,5 yıl hapsi isteniyor.

Türk markaları MAPIC’te yoğun ilgi gördü!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Uluslararası birçok AVM yatırımcısı ve franchise firması markalarımızla iş birliği yapmak için fırsat kolluyor." dedi.

Türkiye, MAPIC 2016'ya çıkarma yaptı!

Fransa’nın Cannes şehrinde 16-18 Kasım tarihlerinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakendecilerini ve AVM yatırımcılarını bir araya getiren MAPIC’te Türkiye, bu yıl da çıkarma yaptı.

MAPIC 2016, 16-18 Kasım'da!

16-18 Kasım tarihlerinde dünyanın en önemli perakendecileri ve AVM yatırımcılarını 22. defa bir araya getirmeye hazırlanan MAPIC 2016’ya Türkiye’nin global adımlarda hız kesmeyen markalarının liderleri de katılıyor.

AVM liderleri MAPIC 2016'da dağıtılacak rehberde buluşuyor!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 6.'sı hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl da perakende sektörünü Cannes'da tanıtacak.

Abdullah Yazıcı: Türkiye ekonomisi yoluna devam ediyor!

Amerikan Merkez Bankası’nın faiz kararı, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın açıkladığı kredi kartı taksit sınırı artışı gibi Türkiye ekonomisinin gündemine ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunan Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı şunları söyledi:

mapıc Dumankaya Haberi

mapıc Dumankaya

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Türkiye’den gayrimenkul geliştiricisi tek firma olarak katıldığı MAPIC Fuarı’nda görücüye çıkardığı projeleri ile büyük beğeni topladı. 

MAPIC Fuarı’nda dünya devi perakendeciler ile sıcak temas kurma fırsatı yakaladıklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, perakendecilerin Türk pazarına giriş yapmak için şartları olumlu bulduklarını belirtti. 


Barış Dumankaya sözlerine şöyle devam etti. Türkiye’de yatırım yapacak perakende yatırımcıları ile Türkiye ve pazar hakkında olumlu görüşmeler yaptık. İstanbul’daki potansiyelin farkında olduklarını ve yatırım için uygun koşulları beklediklerini ifade eden yatırımcılar ile 2014 başlarında İstanbul’da yeniden bir araya gelmek üzere sözleştik” dedi. 


2014 yılı içerisinde hem karma projeleri hem de yeni konut projeleri ile sektörde çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Barış Dumankaya 2014 yılı içerisinde İstanbul’a ve bulunduğu...