21 / 05 / 2024

MAPIC fuarı gayrimenkul

MAPIC fuarı gayrimenkul

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı..

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Azerbaycan RECEXPO Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 22 Kasım'da başlıyor. 24 Kasım'a kadar devam edecek fuar, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

 MIPIM 2018 Fuarı 13 Mart'ta başlıyor!

  MIPIM 2018’de Türkiye, 250 kuruluş ve 700 kişilik temsiliyetle çıkarma yapacak. 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak emlak fuarı gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları buluşturacak. 

Çinli SCPG, Türk markalarını yatırıma davet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Çin’in en büyük alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarından biri olan SCPG, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC Fuarı’na Türk markalarını Çin’de mağaza açmaya davet ettiğini bildirdi.

Gayrimenkulde 2016'nın 2. çeyreği iyi geçecek!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. IPM Invest'in sahibi Kaan Borucuoğlu Cityscape Turkey 2016'yı değerlendirdi.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı ne zaman açılacak?

“Gayrimenkul Yatırım Fuarı”, ELKA Fuarcılık tarafından, 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Adana Hilton’da gerçekleştirilecek.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta!

"Gayrimenkul Yatırım Fuarı", ELKA Fuarcılık tarafından, 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Fuarda, başta Adana olmak üzere, İstanbul, Ankara, İzmir'den birçok farklı proje ile firmalar yer alacak.

CNR Emlak 2015 Fuarı yarın sona erecek!

Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor. 3'üncüsü yapılan fuar, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firma ve yatırımcıyı bir araya getiriyor.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Hiper Gayrimenkul ve 24 GPY'den Emlak 2015 Fuarı yorumu!

Hiper Gayrimenkul, EMLAK 2015 Fuarı'na özel yüzde 15 indirim ile start verdi. Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonlarını kurmaya hazırlanan 24 GPY, İstanbul’da düzenlenen CNR Emlak 2015 fuarında yatırımcılarla buluştu.

Hiper Gayrimenkul ve 24 Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı'nda!

Hiper Gayrimenkul ve 24 Gayrimenkul 4 - 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Emlak’15 fuarına katılacak.

MAPIC fuarı gayrimenkul Haberi

MAPIC fuarı gayrimenkul

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı. Geçtiğimiz yıl 67 ülkeden 8.300'den fazla katılımcı, 2.400 perakendeci, 400'ün üzerinde yeni marka, 334 yatırımcı firma ve 250'ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayaran MAPIC Fuan, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasmda gerçekleşecek. MAPIC 2014 için stantla ilk kayıt yaptıranlar arasında; Atakule GYO, Oncüoğlu + ACP Mimarlık ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım gibi güçlü şirketler bulunuyor. MAPIC Fuarı'na stant ve münferit katılım için başvurular devam ediyor. 


Türkiye...