21 / 05 / 2024

MAPIC fuarı için hazırlıklar başladı

MAPIC fuarı için hazırlıklar başladı

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı..

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

Evim Türkiye fuarı için geri sayım başladı!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için geri sayım başladı.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Şanlıurfa Fuar Merkezi için geri sayım başladı!

Şanlıurfa’da yıllardır büyük bir eksiklik olarak değerlendirilen Fuar Merkezi'nin açılışı için geri sayım başladı. 

Gaziosmanpaşa Misal İstanbul'da 60 daire için 60 ay 0 faiz imkanı!

CNR Emlak fuarına özel kampanya başlatan Ahes Misal İstanbul projesinde 60 daire için 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor..

Batman'da inşaat fuarı 14-17 Eylül'de düzenlenecek!

Batman'da '1. İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı' yapılacağı bildirildi. 14-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar için hazırlık yapılıyor.

300 OSB için 300 teknik kolej kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, 7. Kastamonu Ahşap Fuarı'nın açılışına katıldı. Özlü yaptığı konuşmada, " Türkiye'de yaklaşık 300 OSB var. Bunlar için 300 teknik kolej kurmayı hedefliyoruz.' dedi.

Konya İnşaat ve Emlak Fuarı 11-14 Mayıs'ta!

Konya’da ilk kez düzenlenecek olan İnşaat ve Emlak Fuarı için geri sayım başladı. 11-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak.

MAPIC fuarı için hazırlıklar başladı Haberi

MAPIC fuarı için hazırlıklar başladı

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı. Geçtiğimiz yıl 67 ülkeden 8.300'den fazla katılımcı, 2.400 perakendeci, 400'ün üzerinde yeni marka, 334 yatırımcı firma ve 250'ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayaran MAPIC Fuan, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasmda gerçekleşecek. MAPIC 2014 için stantla ilk kayıt yaptıranlar arasında; Atakule GYO, Oncüoğlu + ACP Mimarlık ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım gibi güçlü şirketler bulunuyor. MAPIC Fuarı'na stant ve münferit katılım için başvurular devam ediyor. 


Türkiye...